Ο Μπράιαντ αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο (video)

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσω ενός ιδιαίτερου βίντεο, στο οποίο αναφέρεται στο τρομερό ταξίδι του Έλληνα άσου μέχρι την κορυφή του ΝΒΑ!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

O θρυλικός άσος των Λέικερς κατέκτησε πρόσφατα το Oscar στην κατηγορία της ταινίας animation μικρού μήκος και πάνω σε αυτό το κομμάτι θέλησε να ασχοληθεί και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Ο «Black Mamba» αφηγείται την ιστορία και το μακρινό ταξίδι του Έλληνα σταρ μέσω σκίτσων και εντυπωσιακών φάσεων του Γιάννη, ενώ αναφέρεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και το μοναδικό ταλέντο του εκρηκτικού φόργουορντ.

 «Αυτή είναι μία ιστορία από το βιβλίο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Το χάρισμα και το παιχνίδι». Επιλεγμένος από τους Θεούς, Μεγάλα χέρια, ύψος, αθλητικότητα. Αυτά είναι τα χαρίσματα που του δόθηκαν. Από μόνα τους όμως δεν μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία. Στην αρχή έπρεπε να βρει το σκοπό του στον κόσμο, για να αξιοποιήσει τα «δώρα» που του δόθηκαν. Για τον Γιάννη αυτό ξεκίνησε στα 14. Το να βρει όμως το σκοπό στη ζωή του ήταν απλά το ξεκίνημα του ταξιδιού. Έπρεπε να μεγιστοποιήσει τα χαρίσματα του. Για αυτό δυνάμωσε τα χέρια του, βελτίωση το χειρισμό της μπάλας, δούλεψε στο σουτ και ανέπτυξε το παιχνίδι στο «ποστ».
Βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο. Ξεκίνησε να κυριαρχεί στο «ποστ», έγινε δύναμη της άμυνας, σπουδαίος πασέρ, σπουδαίος ριμπάουντερ και ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει με ευκολία. Ο Γιάννης όμως δεν ήταν ευχαριστημένος. Πιστεύει πως μπορεί να κάνει περισσότερα. Για αυτό μελέτησε. Μελέτησε το παιχνίδι, τις θέσεις των συμπαικτών του όταν έρχεται το νταμπλ τιμ πάνω του, μελέτησε τις αδυναμίες των αντιπάλων του και με την άμυνα να παίρνει τις νίκες. Έμαθε να χαμογελάει όταν η δύναμη του μεταφραζόταν σε επιτυχία.

Ο Γιάννης εξελίχθηκε: το εύρος του άλλαξε, το παιχνίδι του άλλαξε, η φήμη του άλλαξε! Τα προσόντα του παραμένουν αναλλοίωτα. Βλέπετε, όλοι έχουμε τα χαρίσματα μας. Επιλεχθήκαμε από τους θεούς. Αλλά ίσως, ίσως το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να λάβουμε είναι η κατανόηση του πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δώρα που μας δόθηκαν. Και ο Γιάννης καταλαβαίνει πως το μεγαλύτερο παιχνίδι όλων είναι αυτό που αξίζει να παίζεις για πάντα!», αναφέρει το ειδικό βίντεο του Κόμπι, που μπορείτε να δείτε εδώ:

To Top