ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Δεν υπάρχει καμία οφειλή από όσες επικαλούνται”

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης, Θωμάς Νικολός, μίλησε για το θέμα που προέκυψε με την επιστολή που έστειλε ο μάνατζερ Ισίδωρος Κούνουπας για οφειλές, τις μεταγραφικές κινήσεις των κίτρινων, το τουρνουά «Νίκος Γκάλης», αλλά και τις σκέψεις του Νίκου Λάσκαρη για τη δημιουργία νέου γηπέδου.
Αναλυτικά όσα είπε στο “Yellow Radio 92,8”:
Για το θέμα που προέκυψε με την επιστολή που έστειλε ο Ισίδωρος Κούνουπας: «Πρόκειται για μία απλή επιστολή, η οποία εστάλη στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την υπογραφή κάποιου Ισπανού ατζέντη. Θεωρώ το γεγονός ατυχές από την πλευρά τους, διότι η ΚΑΕ έλεγξε όλα όσα επικαλούνται και λογιστικά ή ταμειακά αμφισβητούνται τα πάντα. Δεν υπάρχει καμία οφειλή απ’ όσες επικαλούνται. Νομίζω ότι και ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι τα όσα επικαλείται δεν είναι ουσιώδη και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα ανασκευάσει και θα λυθεί επί της ουσίας το θέμα».
Για το εάν η ΚΑΕ Άρης σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον τους: «Για μένα σαν νομικό μία επιστολή που ήρθε και αξιώνει κάποιες οφειλές δεν έχει κάποιες νομικές συνέπειες. Μόνο εάν επιμείνει κάποιος η ΚΑΕ θα αναγκαστεί να κινηθεί εναντίον του. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα το θέμα θα έχει λυθεί οριστικά. Άρα δε θα χρειαστεί να κάνουμε τίποτα περισσότερο».
Για τις απαιτήσεις που έχει ο Κίκι Κλαρκ βάσει της επιστολής: «Επαναλαμβάνω ότι πρόκειται
για ατυχές περιστατικό. Αξιώνει το συμβόλαιο του Κίκι Κλαρκ όταν ο Αμερικανός ήταν στην Ιταλική Βενέτσια. Είναι εμφανές ότι είναι πρόχειρα γραμμένη η επιστολή και δεν κοίταξε κανένας τα νούμερα που αξιώνουν. Νομίζω ότι μέσα στις αξιώσεις συμπεριλαμβάνεται και ο Μπρέισι Ράιτ την περίοδο που ήταν ντοπέ. Είναι ιστορίες της διοικήσεως Δαμιανίδη. Εκείνα τα αμαρτωλά χρόνια, τα οποία αναπαρίχθησαν πέντε χρόνια μετά, χωρίς να μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο. Αναπαρίχθησαν πολύ πρόχειρα και απρόσεκτα και εκθέτουν όλους τους εμπλεκόμενους. Γι’ αυτό και υποβιβάζω το θέμα, γιατί είναι εσφαλμένα κάποια πράγματα που αναφέρει η επιστολή. Κακώς έδωσε βάση ο κόσμος σ’ αυτό το θέμα, κακώς δημιουργήθηκε αναστάτωση, δεν πιστεύω ότι θα προχωρήσει αυτό το θέμα».
Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Νίκου Λάσκαρη και αν φοβούνται παρόμοια περιστατικά στο μέλλον: «Όπως βλέπετε και εσείς αυτά πάντα συμβαίνουν. Πιστεύω όμως ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης και μαζί του όλο το διοικητικό συμβούλιο, θα προστατεύσουμε τον κ. Λάσκαρη και δεν θα επιτρέψουμε να συμβούν ξανά τέτοια θέματα. Το είπαμε και στο διοικητικό συμβούλιο, δεν θα επιτρέψουμε ξανά τον οποιονδήποτε ότι θυμάται από το παρελθόν να έρχεται και να ενοχλεί την νυν διοίκηση. Ο κ. Λάσκαρης έχει δώσει εντολή στη διοίκηση να πληρώνονται τα πάντα, τα οποία προέρχονται από νόμιμες τιμολογημένες απαιτήσεις. Ήμασταν προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους σκοτεινές ενέργειες. Η ένταξη μας άλλωστε στο άρθρο 99 τελεί σαν μία ασπίδα, ως νομικό επιχείρημα».
Για την έλευση του Μάνου Λάσκαρη στη Θεσσαλονίκη: «Αναμένεται να έρθει την επόμενη εβδομάδα και να πιάσει δουλειά».
Για τα διαρκείας της νέας χρονιάς: «Συζητήσαμε για τα διαρκείας στο χθεσινό συμβούλιο, ωστόσο θα χρειαστεί να τα πούμε και την επόμενη εβδομάδα. Υπάρχει το πλάνο και η εικόνα, ωστόσο δεν έχουμε αποφασίσει σημαντικές λεπτομέρειες, κάτι που αναμένεται να γίνει στο επόμενο δ.σ. μέσα στην εβδομάδα. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στα διαρκείας φέτος ενσωματώνονται και οι ευρωπαϊκοί αγώνες, οπότε ο φίλαθλος έχει να δει περισσότερα παιχνίδια. Αυτό δεν θα οδηγήσει σε σημαντικές αποκλίσεις προς τα πάνω, αλλά ούτε και προς τα κάτω».
Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Είναι πολύ ευχάριστοι που υπάρχει μία ομάδα στην οικογένεια του Άρη, για την οποία ο κόσμος ασχολείται μόνο με το ποιους παίκτες θα πάρουμε. Ο κόσμος μπορεί με τον μπασκετικό Άρη να… ξεχαρμανιάσει και να έχει μία ομάδα να γουστάρει. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά και δεν είμαι συνηθισμένος να λέω μεγάλα λόγια. Οι μεταγραφές είναι καλές, είναι συμμαζεμένες. Η διοίκηση είναι αρκετά έμπειρη, ώστε να κουμαντάρει ομάδα που δεν θα μπει σε νεοπλουτίστικες φόρμες. Είναι ουσιαστικές μεταγραφές και στηρίζουμε απόλυτα την τεχνική ηγεσία».
Για το δεύτερο τουρνουά «Νίκος Γκάλης»: «Θα προσκαλέσουμε και φέτος ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, προκειμένου να γίνει ένα δυνατό και καλό τουρνουά».
Για το Μουσείο του μπασκετικού Άρη: «Το Μουσείο αποδείχθηκε ότι ήταν κάτι που το χρειαζόταν η ομάδα. Είναι πολύ ευχάριστο, έγινε αυτό το ξεκίνημα και ευχαριστούμε όλους όσους συνετέλεσαν στο να επιτευχθεί».
Για τη σκέψη του Νίκου Λάσκαρη να θέσει θέμα γηπέδου για τον Άρη: «Θα ήθελα να πω ότι το γηπεδικό είναι μέσα στους στόχους του Νίκου Λάσκαρη, όχι βέβαια για την επόμενη μέρα. Ελπίζω τη νέα χρονιά το Αλεξάνδρειο να είναι πολύ μικρό για να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας μπάσκετ του Άρη».
To Top