ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο παλαιότερος εν ζωή πρόεδρος δακρύζοντας έστειλε μήνυμα μέσω του PRESSARIS: “Ο Άρης θα ξαναβρεί τον δρόμο του”(photos)

Ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της σημερινής βραδιάς για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 101 χρόνων από την ίδρυση του Άρη θα είναι και ο Ιωάννης Χολέβας.

Ανέλαβε την προεδρία του Άρη την σεζόν 1959-60 με την στήριξη του Νίκου Καμπάνη και επανήλθε στην προεδρία την περίοδο 1963-64. 

Ο 91χρονος σήμερα Ιωάννης Χολέβας αποδέχτηκε την πρόσκληση του Ερασιτέχνη Άρη και της ΚΜΑ και θα παρευρεθεί στη σημερινή εκδήλωση. Συνοδευόμενος από τη σύζυγο του ταξίδεψε με το τραίνο από την Αθήνα, για να τους υποδεχθούν στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 16:00 οι Ντίνος Κούης και Λεωνίδας Μπακούρας.

Το PRESSARIS ήταν εκεί και είχε την μεγάλη τιμή και χαρά να συνομιλήσει με έναν εκ των κορυφαίων παραγόντων στην ιστορία του συλλόγου. Ο κ. Χολέβας έλαμπε από χαρά και συγκίνηση, δείχνοντας ενημερωμένος για τον “Γολγοθά” του συλλόγου, αλλά ήταν αισιόδοξος για τις καλύτερες μέρες.

Ερωτώμενος για το πως αισθάνεται που θα δώσει το “παρών” σε αυτή την εκδήλωση, μας είπε: “Είμαι βαθύτατα συγκινημένος που βρίσκομαι σήμερα στη Θεσσαλονίκη κοντά σοτν αγαπημένου μου Άρη. Είχα την τιμή να είμαι γενικός γραμματέας του συλλόγου για πολλά χρόνια και τρεις φορές πρόεδρος. Συγκινούμαι, παρακολουθών τον Άρη σε όλες τις λεπτομέρειες σε όλη τη ζωή μου. Είναι μέσα στην ψυχή μου!

Εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια φρόντισε να στείλει στον κόσμο του Άρη το δικό του μήνυμα: “Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Άρης θα ξαναβρεί τον δόμο της δόξας! Είμαι απολύτως πεποισμένος γι αυτό. Σιγά-σιγά θα πάμε μπροστά. Με ανθρώπους σαν τον Ντίνο τον Κούη και τον φίλο μου τον Λεωνίδα Μπακούρα δεν μπορεί παρά να μην πάει μπροστά ο Άρης…”.

To Top