Ο Παπανώτας για τα δύο πέναλτι μαρς που δόθηκαν στον Άρη

Τον ενδοιασμό του για τα δύο πέναλτι που κέρδισε ο Άρης εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο τεχνικός της Θύελλας, Νίκος Παπανώτας.

Μετά τη χθεσινή του τοποθέτηση τη συνέντευξη τύπου ότι και οι δύο υποδείξεις ήταν αυστηρές, μίλησε σήμερα στο “Αθλ. Μετρόπολις”, τονίζοντας ότι οι εκτιμήσεις του διαιτητή ήταν λανθασμένες.

Για την εικόνα του Άρη στο χθεσινό ματς: «Ο Άρης είχε καλή οργάνωση και υπομονή στο παιχνίδι του. Προσπάθησε να μας δημιουργήσει προβλήματα από τις πτέρυγες, κάτι που είναι στοιχείο του παιχνιδιού του».

Για τις δύο υποδείξεις πέναλτι: «Έχω ενδοιασμό και για τα δύο, θεωρώ πως ήταν λάθος η εκτίμηση του διαιτητή. Στην φυσούνα καθώς μπαίναμε συνέστησε στους παίκτες των δύο ομάδων να μην πέφτουν γιατί το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό και πρέπει να είναι προσεκτικοί. Στο πρώτο πέναλτι δεν είχα εικόνα, αλλά όταν είδα το βίντεο θεωρώ ότι ναι μεν ο παίκτης μας έβαλε το πόδι, ωστόσο, ο παίκτης του Άρη έπεσε με μια πολύ ωραία βουτιά. Στο δεύτερο πέναλτι, ο παίκτης μας έκανε λάθος που έκανε την επέμβαση, ωστόσο, δεν βρίσκει πόδια, φαίνεται και στο βίντεο. Το τρίτο πέναλτι που λέτε ήταν μετά το 2-0, ας μην έδινε τα δύο πρώτα και ας έδινε αυτό».

Για την παρουσία της ομάδας του: «Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία των παιδιών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε περισσότερες απαιτήσεις. Παίξαμε δύο παιχνίδια με τον Άρη σε πρωτάθλημα και κύπελλο και τους κοιτάξαμε στα μάτια. Δεν ήρθαμε να παίξουμε αντιποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή οπισθοχωρήσαμε αναίτια παρά τις παροτρύνσεις μου να ανεβούμε πιο ψηλά δεν καταφέραμε.

To Top