ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Παράσχος θεωρεί παίκτη του Πλατανιά τον Ντίνα

Λεπτομέρειες απομένουν για να ενταχθεί στο ρόστερ του Πλατανιά ο Θανάσης Ντίνας, κάτι που σημείωσε και ο Γιώργος Παράσχος. Στο πλαίσιο του αγιασμού εν όψει της νέας σεζόν που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (3/8) ο Έλληνας προπονητής των Κρητικών επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση του 26χρονου μεσοεπιθετικού θεωρείται «τελειωμένη», την ώρα που ο Άρης βρέθηκε μια ανάσα από την απόκτησή του.

«Το ευχάριστο ήταν ότι δεν είχαμε τραυματισμούς, εκτός από τον Τσουράκη τις τελευταίες μέρες που αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, αλλά όλοι οι άλλοι παίκτες μας έβγαλαν σχεδόν ολόκληρη την προετοιμασία. Αν είχαμε κιόλας τον σέντερ φορ πιο γρήγορα, τον Ντίνα και τον Ανγκούλο θα ήταν ιδανικά για μας, γιατί είχα πει στο τέλος της περσινής χρονιάς ότι μακάρι να είχαμε στην αρχή της προετοιμασίας όλους τους παίκτες μας.

Το ρόστερ μας μ’ αυτούς τους δύο παίκτες και με την είσοδο του Ουκρανού (Σελίν) πιστεύω ότι θα έχει ιδανικές λύσεις και από εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε στα φιλικά που δώσαμε αλλά κι έχουμε να δώσουμε, τον τρόπο που θ’ αγωνιστούμε. Δοκιμάσαμε κάποια συστήματα και σίγουρα θα καταλήξουμε σε αυτό που θέλουμε» είπε χαρακτηριστικά.

To Top