ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… παραγκωνισμός του μάνατζερ του Κόστλι και το ενδιαφέρον από Λαμία και Κύπρο

Ο Κάρλο Κόστλι είναι ο “εκλεκτός” του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την επίθεση του Άρη της επόμενης σεζόν, παρότι για την περίπτωση του Ονδουριανού φορ υφίστανται δυσκολίες, οικονομικές, αλλά κυρίως και… επικοινωνιακές.

Ο προπονητής του Άρη είναι αυτός που έχει αναλάβει να πείσει τον 32χρονο φορ να συνεχίσει την καριέρα του στους “κιτρινόμαυρους”, ενώ σημαντική συμβολή είχε και ο Άλεξ Κάλας που φρόντισε πρόσφατα να επικοινωνήσει απευθείας με τον παίκτη και να τον πείσει, δίνοντας του διασφαλίσεις αναφορικά με τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ζήτημα,όμως, μέχρι στιγμής προκύπτει με τον εκπρόσωπο του παίκτη στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ατζέντη του Κόστλι και γι αυτό επιχειρεί να κλείσει συμφωνία με τον έμπειρο επιθετικός, δίχως την συμβολή του.

Εμφανώς ενοχλημένος με αυτή την εξέλιξη ο μάνατζερ του Ονδουριανού, έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας και με άλλες ομάδες, με μία εξ΄αυτών την Λαμία να δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της.

Για τον Κόστλι, ενδιαφέρον έδειξε και μία ομάδα της Κύπρου. Όταν όμως επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη και έμαθε για τις οικονομικές απαιτήσεις του 32χρονου, απέσυρε άμεσα το ενδιαφέρον της…

To Top