Ο πρόεδρος του Ακροποτάμου στο PRESSARIS: “Mόνο οφέλη από το παιχνίδι με Άρη.Μικρό προβάδισμα για την άνοδο η Καβάλα”

Ο Άρης φιλοξενεί το Σάββατο τον Άρη Ακροποτάμου και στο περιθώριο της αναμέτρησης, ο πρόεδρος της ομάδας από την Καβάλα Παρασκευάς Χρήστος μίλησε στο PRESSARIS για το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, το θέμα που δημιουργήθηκε με την μετάθεση του αγώνα, αλλά και για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι του Σαββάτου: “Για εμάς είναι όπως όλα τα παιχνίδια. Το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα όπως και όλα τα προηγούμενα. Μόνο οφέλη μπορούμε να έχουμε από το συγκεκριμένο ματς”.

Για το ότι ο Ακροπόταμος δεν συμφώνησε να γίνει το παιχνίδι Δευτέρα: “Πληροφορηθήκαμε την Τρίτη ότι το ματς θα γίνει Σάββατο. Πιστέψαμε ότι ο Άρης το ζήτησε, όπως και ο Άρης ότι το ζητήσαμε εμείς. Την Τετάρτη μάθαμε ότι η αστυνομία το αποφάσισε. Στην Ελλάδα βρίσκεται, συμβαίνουν αρκετά τέτοια παράδοξα. Θα θέλαμε να βοηθήσουμε, αλλά έχουμε παιδιά εργαζόμενα στην ομάδα και δεν γινόταν να αγωνιστούμε την Δευτέρα”.

Για το αν έχει άποψη για τον φετινό Άρη: “Aυτό που είδαμε όλοι εμείς που είμαστε εκτός ομάδας του Άρη είναι ότι άργησε να γίνει προγραμματισμός το καλοκαίρι. Άργησαν να αποφασίσουν σε ποια κατηγορία να παίξουν. Πήραν παίκτες και μάλιστα ποιοτικούς, αλλά άργησαν να βρουν χημεία.

Επειδή έπρεπε από την αρχή να είναι κυρίαρχος στο πρωτάθλημα αυτό δημιούργησε πολύ άγχος στην ομάδα. Ήρθε και το πρώτο κακό αποτέλεσμα.Με τον Κάμπος υπήρχε τρομερή σταθερότητα, ένταση στο παιχνίδι του Άρη. Απορώ γιατί έφυγε αυτός ο άνθρωπος.Κάτι έπρεπε να γίνει και να μείνει. Οι αλλαγές όλες αυτές των προπονητών δεν κάνουν καλό σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό”.

Για την μάχη της ανόδου: “Νομίζω ότι κάθε Κυριακή θα αλλάζουν και τα δεδομένα. Δύσκολα να μην έχουν απώλειες βαθμών και οι τρεις ομάδες. Όποιος αντέξει και είναι πιο σοβαρός θα πανηγυρίσει στο τέλος. Βλέπω ότι ένα μικρό προβάδισμα το έχει η Καβάλα. Χαμηλοί τόνοι, έχει βάλει και χαμηλά τον πήχη, έχει και καλή ομάδα”.

Για τον στόχο του Ακροποτάμου: “Για εμάς μοναδικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύω ότι στο νήμα θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε στις ομάδες που θα παραμείνουν”.

To Top