Ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί στην Ινδία!

Ο  Αλέξανδρος Τζόρβας συμφώνησε με την North East United Football Club η οποία ιδρύθηκε πριν 15 ημέρες και θα λάβει μέρος στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας, με τον διεθνή γκολκίπερ να γίνεται ο πρώτος Έλληνας που θ΄ αγωνιστεί στην Ινδία.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών και στη συγκεκριμένη ομάδα θα βρει ως συμπαίκτη του τον Ζοάν Καπντεβίλα.

Στην Ινδία έχει δημιουργηθεί μια λίγκα που θα διεξαχθεί από 12 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή 8 ομάδων. Οι σύλλογοι που θα πάρουν μέρος σε αυτήν έχουν αποφασίσει να ρίξουν πολύ χρήμα στην αγορά και ήδη έχουν προσελκύσει κάποια… κουρασμένα (ή λιγότερο κουρασμένα) ποδοσφαιρικά παλικάρια, όπως οι Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Ρομπέρ Πιρές, Νταβίντ Τρεζεγκέ, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, ενώ σε ομάδα της Ινδίας θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο σταρ του Μπόλιγουντ, Τζον Αμπραχαμ, ενώ η αποζημίωση του Τζόρβα για αυτούς τους 3,5 μήνες θα είναι περίπου 200.00 ευρώ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

To Top