Ο Πόι είναι… πολυτέλεια και το αποδεικνύει!

Η πραγματικότητα είναι ότι για την συγκεκριμένη κατηγορία η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή με τις παραστάσεις και την ποιότητα του Μάουρο Πόι θεωρείται πολυτέλεια. Ο Άρης αλλά και ο Αργεντίνος θα πρέπει να νιώθουν αρκετά ευγνώμονες που οι πορείες τους διασταυρώθηκαν σε εποχές δύσκολες και για τις δύο πλευρές.

Η χθεσινή παρουσία του Πόι απέδειξε για ακόμα μία φορά γιατί ο έμπειρος επιθετικός θα αποτελέσει το… βαρόμετρο του φετινού Άρη, καθώς φροντίζει να δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι ότι βρίσκει τα πατήματα του και τον παλιό καλό του εαυτό.

Ο Δημήτρης Μπουγιουκλής του ανέθεσε την αριστερά πλευρά της επίθεσης, θέση στην οποία δεν είχε αγωνιστεί μέχρι τώρα κατά την παρουσία του στον Άρη ο Αργεντίνος. Τον είχαμε δει στα τελευταία παιχνίδια να ηγείται των επιθέσεων του Άρη από το δεξί άκρο ή να επωμίζεται από την κορυφή της επίθεσης την ολοκλήρωσή των τελικών προσπαθειών.

Στο παιχνίδι με την Καστοριά ο Πόι δημιούργησε πολλούς κινδύνους και από τα αριστερά, δείχνοντας ότι μπορεί να αγωνιστεί όπου του ζητηθεί με την ίδια άνεση. Αν ήταν και λίγο πιο προσεκτικός και τυχερός στα τελειώματα του θα μπορούσε να πανηγυρίσει το δεύτερο του τέρμα με την φανέλα του Άρη.

Για ακόμα μία φορά έτρεξε, μάρκαρε, δημιούργησε και δικαιολογημένα απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, όταν αντικαταστάθηκε στο 70ο λεπτό και ενώ όλα είχαν κριθεί για να ξεκουραστεί.

To Top