Ο Ρονάλντο δεν θα ξυριστεί μέχρι το τέλος

Ένα εσωτερικό αστείο είναι τελικά η απάντηση στα ερωτήματα σχετικά με το μούσι του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τόσο αυτό που δείχνει στους πανηγυρισμούς του, όσο και σε αυτό που φαίνεται να αφήνει.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο -μόνιμα ξυρισμένος σε όλη την καριέρα του- Πορτογάλος σταρ ρωτήθηκε σχετικά μετά από το τέλος του αγώνα της χώρας του με το Μαρόκο για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου με γκολ του έδωσε στους πρωταθλητές Ευρώπης την πρώτη νίκη στο τουρνουά.

Η απάντησή του εξήγησε πολλά πράγματα και διέψευσε τις θεωρίες που είχαν αναπτυχθεί σχετικά με απάντηση στον Λιονέλ Μέσι ή στον Νταβίδ ντε Χέα.

“Πρόκειται για ένα αστείο με τον Κουαρέσμα. Ήμασταν στη σάουνα και ξυριζόμουν. Άφησα ένα μουσάκι και του είπα αν σκοράρω κόντρα στην Ισπανία, δεν θα το ξυρίσω μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έφερε καλή τύχη και σκόραρα κόντρα στην Ισπανία και σήμερα με το Μαρόκο. Οπότε θα το κρατήσω”, δήλωσε ο 33χρονος αρχηγός των Ιβήρων.

To Top