Ο Σαμαράς κατέθεσε μήνυση! Χαϊκάλης: “Δεν με τρομάζει”

Μήνυση καταθέτει ο Αντώνης Σαμαράς κατά του Παύλου Χαϊκάλη ο οποίος με συνέντευξή του απόψε στο Mega ενέπλεξε το όνομα του Πρωθυπουργού στην υπόθεση χρηματισμού.

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωθυπουργικό γραφείο πριν λίγα λεπτά.
Η μήνυση, σύμφωνα με συνεργάτες του Πρωθυπουργού θα στρέφεται εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη και όποιου άλλου συκοφαντεί τον Αντώνη Σαμαρά.
Η αντίδραση του Πρωθυπουργού ήρθε μετά από τα όσα υποστήριξε ο κ. Χαϊκάλης στο Mega. Οταν ρωτήθηκε για λογαριασμό ποίου ο Γιώργος Αποστολόπουλος του προσέφερε 2-3 εκατ.ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Παύλος Χαϊκάλης ισχυρίστηκε: «Για ποιον ενεργούσε ξέρω, μου έχει πει και πολιτικό πρόσωπο πολύ υψηλό και κάποιο όνομα τραπεζίτη, που είχαν σχέση με τον πρωθυπουργό».

Χαϊκάλης: Δεν με τρομάζει η μήνυση, κοιμάμαι με ήσυχη την συνείδησή μου

«Δεν με φοβίζει η μήνυση του Πρωθυπουργού. Κοιμάμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου» ήταν η πρώτη αντίδραση του Παύλου Χαϊκάλη.

Οπως είπε, «παρότι ο μεσάζων εμπλέκει το όνομα του πρωθυπουργού,εγώ δεν τον κατηγορώ», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
«Δεν ξέρω αν ενέχεται ο πρωθυπουργός. Είναι βλάβη για τον πρωθυπουργό, για το τραπεζικό σύστημα, για τη χώρα. Εγώ τι έπρεπε να κάνω; Να μην κατονομάσω τα στοιχεία στον εισαγγελέα;» συμπλήρωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Πηγή: iefimerida.gr

To Top