Ο Τζανόπουλος ενημέρωσε για οριστική αναβολή του ματς Έβρος Σουφλίου-Πανσερραϊκός

Η καταρρακτώδης βροχή, που έπεσε στο Σουφλί το δίωρο 12.00-14.00, σήμερα ήτα αρκετή για να μετατρέψει το δημοτικό γήπεδο της περιοχής σε… λίμνη.

Ως εκ τούτου, λοιπόν, δεν ήταν δυνατή διεξαγωγή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πλέον το ερώτημα είναι πότε θα γίνει αυτή η αναμέτρηση.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου αλλά και της ΕΠΣ Θράκης, που βρέθηκαν το μεσημέρι στο γήπεδο του Σουφλίου, ήρθαν σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Γ΄ Εθνικής και μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ, Μιχάλη Τζανόπουλο, προκειμένου να τον ενημερώσουν για την εικόνα του γηπέδου.

Όπως τονίστηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, βάσει του ΚΑΠ, ματς που δεν διεξάγεται, εξαιτίας άσχημων καιρικών συνθηκών, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο. Κάτι που όμως δεν είναι δυνατό να συμβεί στην περίπτωση του γηπέδου του Σουφλίου, βάσει της κατάστασής του.

Έτσι, λοιπόν, ο κ. Τζανόπουλος τους ανέφερε πως ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί ούτε αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου (εξ΄ ου και η αποστολή του Πανσερραϊκού επέστρεψε στη βάση της), αλλά σε ημερομηνία που θα οριστεί εκ νέου από την ΕΠΟ.

Φήμες, πάντως, κάνουν λόγο πως οι αγώνες της 11ης αγωνιστικής, οι οποίοι αναβλήθηκαν, θα γίνουν του… χρόνου και συγκεκριμένα στις 17 Ιανουαρίου, καθώς μεσολαβούν οι γιορτές των Χριστουγέννων και νωρίτερα δεν υπάρχει κενή ημερομηνία.

Όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ ήδη οι πληροφορίες από τον Έβρο αναφέρουν ότι υπάρχει γενικότερος προβληματισμός στο Σουφλί και ενόψει του αγώνα με τον Άρη, αφού ολόκληρη η περιοχή έχει πληγεί από τις συνεχείς βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες, χωρίς να αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα με την έδρα διεξαγωγής της συνάντησης της Κυριακής.

To Top