ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Φλιώνης κερδίζει την εμπιστοσύνη του Γιαννάκη, εδραιώνει τον ρόλο του στον Άρη

Ο Δημήτρης Φλιώνης κερδίζει την εμπιστοσύνη του Παναγιώτη Γιαννάκη, κερδίζει τον ρόλο του στον Άρη και κάνει τους πάντες χαρούμενους.

Με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε 12:17 και είχε πολύ σημαντικό ρόλο στο ξέσπασμα του Άρη, κυρίως με τις άμυνές του πάνω στον Κέβιν Ντίλαρντ, οι οποίες αποδιοργάνωσαν τον “εγκέφαλο” του αντιπάλου.

Στον Κόροιβο έπαιξε 18 λεπτά και ήταν από τους διακριθέντες μέσα στην πολύ άσχημη παρουσία όλης της ομάδας. Με αυτόν οργανωτή οι κίτρινοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς της Αμαλιάδας, αλλά σε εκείνο το παιχνίδι οι βασικοί περιφερειακοί του Άρη ήταν εκτός κλίματος.

Χθες ο “δράκος” τον έχρισε βασικό. Ο Φλιώνης αγωνίστηκε 18 λεπτά, περισσότερο από τον Κουάμι Βον (17 λεπτά), γιατί ειδικά χθες ήταν αυτός που έδινε ηρεμία και τάξη στην επίθεση του Άρη.

Όσο κάνει στο παρκέ αυτά που του ζητάει ο “δράκος”, τόσο θα βρίσκεται εκεί και θα παίζει και θα έχει ρόλο. Ο Φλιώνης δεν είναι πλέον ταλέντο, είναι κανονικός παίκτης, έχει κερδίσει στο ξεκίνημα της χρονιάς την εμπιστοσύνη του Γιαννάκη και αυτό είναι κάτι που όλοι χαίρονται να βλέπουν.

To Top