Ο Χαντ στο PRESSARIS: “Μόνο αν είσαι έτοιμος, θα αρπάξεις την ευκαιρία”

Ο Τζέρεμι Χαντ είναι το μεγάλο κέρδος του Άρη μέσα στο 2013 πέρα από τα αποτελέσματα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έψαχνε έναν παίκτη που θα μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο και ο Αμερικανός μέσα από την δουλειά τον αποζημιώνει. Ο Χαντ μίλησε στο PRESSARIS για την χθεσινή νίκη στη Καβάλα και για τον διαφορετικό προς το καλύτερο Άρη που παρουσιάζεται στη νέα χρονιά.

Δεύτερη σερί νίκη μέσα στο 2013. Ένα σχόλιο για τη νίκη σας στην Καβάλα;

Ξέραμε ότι θα ήταν σκληρό παιχνίδι. Η Καβάλα παίζει καλά τελευταία, είχε κερδίσει τρία από τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, αυτό τα λέει όλα. Γνωρίζαμε ότι θα υπήρχε πίεση γι’ αυτό το ματς. Έχουν καλούς παίκτες, καλούς περιφερειακούς, καλούς ψηλούς. Εμείς έπρεπε να παίξουμε άμυνα, αυτό που ξέρουμε καλά. Παίξαμε καλά πιστεύω. Μπορούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα αμυντικά, αυτό θα γίνει μέσα από την προπόνηση.

Είναι μια νίκη που βοηθά στην αυτοπεποίθησή σας για την δύσκολη συνέχεια;

Όταν κερδίζεις εκτός έδρας και με αυτόν τον τρόπο, σαφώς και σε βοηθάει στην αυτοπεποίθησή σου. Βλέπουμε έναν διαφορετικό Άρη τώρα σε σχέση με το 2012. Αυτό μας λέει και ο προπονητής, όσο δουλεύουμε, θα βελτιωνόμαστε και νομίζω ότι είμαστε στην σωστή κατεύθυνση.

Πόσο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα όταν πλησίασε η Καβάλα στο τελευταίο λεπτό;

Πρέπει να είμαστε έξυπνοι σε τέτοιες καταστάσεις. Πανικοβληθήκαμε στο τέλος και τους αφήσαμε να επιστρέψουν. Ευτυχώς τελειώσαμε σωστά τον αγώνα. Κάθε εκτός έδρας νίκη είναι σημαντική. Νιώθω πολύ καλά, όπως όλοι στην ομάδα.

Δεύτερο συνεχόμενο καλό παιχνίδι και από σένα. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης ή ρυθμού;

Ήταν θέμα χρόνου για να είμαι στη φόρμα μου. Έπρεπε να κάνω υπομονή, να είμαι ήρεμος με την κατάσταση και να παραμείνω δυνατός στην ψυχολογία και Έτοιμος. Το είχα πει στον εαυτό μου ότι όσο κι αν παίζω, 2 ή 3 ή 10 ή 20 ή 30 λεπτά να είμαι έτοιμος. Μόνο αν είσαι έτοιμος, μπορείς να αρπάξεις την ευκαιρία. Αν δεν είσαι έτοιμος δεν θα την ξαναπάρεις την ευκαιρία.

Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Κολοσσό στο φινάλε του πρώτου γύρου. Το σχόλιό σου;

Πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε. Όλη την βδομάδα θα λέει ο ένας τον άλλον ότι δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Θα δουλέψουμε σκληρά, για να συνεχίσουμε να μαζεύουμε νίκες.

To Top