ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To νέο blog του Χρήστου Βελώνη στο PRESSARIS: «Πρέπει να ανέβει, πρέπει να μείνουν, πρέπει να τους κρατήσει συσπειρωμένους!»

O Χρήστος Βελώνης επιστρέφει με νέο blog στο PRESSARIS και επικεντρώνεται σε ΕΠΟ, παίκτες και Δημήτρη Καλαϊτζίδη, κάνοντας λόγο για τρία μεγάλα “πρέπει”…

“Είναι απλό, ξεκάθαρο και ας γίνει επιτέλους κατανοητό προς όλες τις πλευρές!

Ο Άρης πρέπει να ανέβει και από τη στιγμή που έχει το δίκιο του με το μέρος του οφείλουν να το πράξουν! Ας τηρήσουν μία φορά στην ΕΠΟ, όσα οι ίδιοι έχουν θεσπίσει! Αναπλήρωση κενών θέσεων αποφάσισαν; Αναπλήρωση και θα γίνει!

Θέλω να επικεντρωθώ για λίγο στους παίκτες του Άρη και θέλω να τους πω το εξής:

Είναι υποχρεωμένοι και πρέπει μείνουν! Kάτι χρωστάνε…

Να τιμήσουν μέχρι το τέλος τη φανέλα που φόρεσαν φέτος και ίσως ξαναφορέσουν και τη νέα χρονιά. Κατανοώ, το πόσο δύσκολο είναι αυτή την περίοδο, με μία γεμάτη χρονιά στις πλάτες, αλλά και με τόση ζέση να προπονούνται, αλλά αυτό οφείλουν να κάνουν.

Αν ο δρόμος για τη Φούτμπολ Λιγκ είναι αυτός των μπαράζ πρέπει να είναι έτοιμοι. Αγωνιστικά, δυστυχώς, απέτυχαν και αυτό δεν αλλάζει! Όλοι τους, φυσικά, διοίκηση, προπονητές και όχι μόνο οι παίκτες, αλλά είναι αυτοί που μπορούν μέσα στο γήπεδο να ανατρέψουν την κατάσταση.

Αν κάποιος δεν μπορεί, καλύτερα να αποχωρήσει. Όσοι μένουν, όμως, πίσω να ξέρουν, πως μόνο χαμένοι δεν θα βγουν απ΄όλη τη διαδικασία αυτή. Έχουν μία δεύτερη ευκαιρία…

Τέλος, θα μιλήσω για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Είναι χρέος του και πρέπει να τους κρατήσει συσπειρωμένους. Με συμπεριφορές ανάρμοστες δεν καταφέρνει τίποτα. Τα αποδυτήρια είναι στα χέρια του.

Τα ηρεμεί αν θέλει, αλλά μπορεί και να τα τινάξει στον αέρα. Αυτή τη στιγμή ο Άρης χρειάζεται ηρεμία και προσήλωση στο στόχο της ανόδου. Αυτός είναι που θα τα επιφέρει και τα δύο. Ας το πράξει…

 

To Top