Ο 35χρονος Μπρεσέ και ο Ουρουγουανός Φλόρες οι δυο εκλεκτοί του Καλαϊτζίδη

Οι Μπρεσέ και Φλόρες είναι οι δυο παίκτες στους οποίους κατέληξε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Όπως έχει σημειωθεί σε άλλο ρεπορτάζ πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής βρίσκονται στον Άρη, καθώς σήμερα αναμένεται η οριστική απάντηση του Γάλλου αμυντικού που έχει θέσει ως προτεραιότητα για το κέντρο της άμυνας ο Καλαϊτζίδης, ενώ υπάρχει και «κλεισμένη» εναλλακτική λύση.

Ο Γάλλος είναι ο Ζερεμί Μπρεσέ και σε διαφορετική περίπτωση ο Άρης θα ενεργοποιήσει την συμφωνία με  τον Ουρουγουανό Ντάριο Φλόρες, πάντα με την προϋπόθεση να εξασφαλιστούν τα χρήματα για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις!

Ο  Μπρεσέ αγωνίζεται ως στόπερ, αλλά και αριστερό μπακ με ύψος 1.84, έχει γεννηθεί στις 14 Αυγούστου του 1979 ξεκίνησε από την Λυών με τελευταίο σταθμό της καριέρας του την Μπορντό.

Ο Ουρουγουανός με ιταλικό διαβατήριο Ντάριο Φλόρες είναι 1.86, είναι 30 χρόνων, γεννημένος στις 6 Φεβρουαρίου του 1984 και έχει γεμάτες χρονιές σε ομάδες της χώρας του (Ρίβερ Πλέιτ, Πενιαρόλ, Μοντεβιδέο, Ρασίνγκ Κλουμπ, Ράμπλα Τζούνιορς και Λάργκο, ενώ εκτός Ουρουγουάης έχει μία χρονιά στην Ευρώπη με την φανέλα της Ρουμάνικης Κλουζ το 2009 και μια χρονιά στην Παλεστίνο της Χιλής την σεζόν 2011-12.

To Top