ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάει για απόλυση… ρεκόρ ο Ζένγκα

Στις 4 Ιουνίου ο Βάλτερ Ζένγκα διαδέχθηκε τον Σίνισα Μιχαϊλοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια, αλλά κινδυνεύει με απόλυση πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα! Απίθανο!

Η ήττα – διασυρμός από την Βοϊβόντινα εντός έδρας (4-0) για το Europa League προκάλεσε… σεισμό στην ιταλική ομάδα. Ο Ζένγκα βρέθηκε στο στόχαστρο, άκουσε τα εξ αμάξης από τους φίλους της Σαμπντόρια και αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο twitter!

Σημερινά δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι το «κράξιμο» από τους οπαδούς ίσως είναι το… μικρότερο κακό για τον Ζένγκα. Και αυτό διότι η διοίκηση της Σαμπντόρια (σύμφωνα με το Sky Sport Italia) έχει προσεγγίσει ήδη τον Βιτσέντζο Μοντέλα, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας! Ο πρώην επιθετικός της Σαμπντόρια είναι… άνεργος από την ημέρα που απολύθηκε από τη Φιορεντίνα και έχει την εκτίμηση του ισχυρού άνδρα της ομάδας Μάσιμο Φερέρο.

Αν όντως τα συγκεκριμένα σενάρια έχουν βάση, θα πρόκειται για ξεχωριστή περίπτωση με τον Ζένγκα να απολύεται πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Πηγή: sdna.gr

To Top