Πάει για του… χρόνου και το Καβάλα-Βυζάντιο (photos)

Μικρή λίμνη θύμιζε το «Ανθή Καραγιάννη» σήμερα τα μεσημέρι, γεγονός που ανάγκασε τη διαιτητική τριάδα του αγώνα ανάμεσα στην Καβάλα και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος να προχωρήσει στην οριστική αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα ο διαιτητής του αγώνα, κ. Πάλιουρας, έφτασε μαζί με τους βοηθούς του μιάμιση ώρα πριν την έναρξη αυτού, προκειμένου να επιθεωρήσουν το γήπεδο της Καβάλας και να διαπιστώσουν το κατά πόσο είναι κατάλληλο για να διεξαχθεί ο αγώνας της 11ης αγωνιστικής.

Όπως αναφέρεται στο kavalagoal.gr «σε πάρα πολλά σημεία του σταδίου ‘Ανθή Καραγιάννη’ είχαν σχηματιστεί μικρές λίμνες από την έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών και το βασικότερο είναι ότι η μπάλα δεν κυλούσε κανονικά. Βέβαια, να σημειωθεί ότι η διαιτητική τριάδα διαπίστωσε πως σε περίπτωση που το παιχνίδι διεξάγονταν κανονικά τότε υπήρχε σοβαρός κίνδυνος τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Λίγο αργότερα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Διονύσης Παλιούρας, ενημέρωσε την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ αλλά και το αγωνιστικό τμήμα της διοργανώτριας αρχής για την κατάσταση που επικρατούσε στον αγωνιστικό χώρο και η απόφαση που πάρθηκε ήταν ν΄ αναβληθεί η προγραμματισμένη για σήμερα (Τετάρτη 17/12) αναμέτρηση της Καβάλας με το Βυζάντιο» και συμπληρώνει: «Ο διαιτητής της αναμέτρησης και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία είχε με τους αρμόδιους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και όπως αποφασίστηκε ενημερώθηκαν οι δύο ομάδες ότι ο αγώνας δεν θα διεξάγονταν ούτε την επόμενη ημέρα. Έτσι, το αγωνιστικό τμήμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καλείται να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος».

anthi karagianni

* Οι φωτογραφίες είναι από το kavalagoal.gr.

To Top