«Πάμε να τελειώσουμε το παιχνίδι»!

Στη σκιά των τραγικών γεγονότων στην Αλικαρνασσό διεξήχθη η χθεσινή αγωνιστική της Super League με έναν άνθρωπο να δίνει μάχη για τη ζωή του κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες (για βαριά εγκεφαλική αιμορραγία κάνει λόγο το ιατρικό ανακοινωθέν του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Χανίων) και με σοβαρά ερωτηματικά που δημιουργούνται και από τη στάση του διαιτητή της συνάντησης!

«Αυτό για το οποίο είμαι σοκαρισμένος, απογοητευμένος και αηδιασμένος είναι ότι ενώ υπήρχε ένας άνθρωπος σε κωματώδη κατάσταση στις κερκίδες, ενώ υπήρχαν αυτά τα 30-40 πρεζόνια από πάνω του, θεώρησε ο διαιτητής, αυτός 27 ετών από την Κέρκυρα, δεν θυμάμαι το όνομά του (σ.σ. είναι ο Σπυρίδων Κολύτας, του Συνδέσμου Κερκύρας αλλά μένει στο Ρέθυμνο), θεώρησε δόκιμο να συνεχιστεί το παιχνίδι με έναν άνθρωπο ίσως νεκρό στις κερκίδες και εμείς να κλωτσάμε μια μπάλα» ήταν η πρώτη αντίδραση του προέδρου του Εθνικού, Βαγγέλη Αγγελόπουλου, μιλώντας στον Sentra 103,3!!!

Σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο του Εθνικού, χρειάστηκε περίπου μισή ώρα προκειμένου να μεταφερθεί ο άτυχος φίλαθλος στο νοσοκομείο: «Ο διαιτητής έλεγε στη γιατρό του αγώνα… ”έλα εδώ να τελειώσεις το παιχνίδι”! Είμαι πραγματικά εξοργισμένος! Είναι πιο σημαντικό να τελειώσει ένα παιχνίδι από να κοιτάξουμε έναν άνθρωπο που είναι σε κωματώδη κατάσταση. Νομίζω μάλιστα ότι τελείωσε το παιχνίδι και μετά ήρθε το ασθενοφόρο»… Απίστευτο;

 Εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι το όλο συμβάν παίρνει τεράστιες διαστάσεις με έναν άνθρωπο να χαροπαλεύει, επειδή πήγε να παρακολουθήσει ένα ματς Ηρόδοτου – Εθνικού για τη Γ’ Εθνική, χωρίς καν να υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Αστυνομία να είναι απούσα για να τον προστατεύσει ενώ δέχεται κλωτσιές και μπουνιές, με το ασθενοφόρο να αργεί και με έναν διαιτητή που βάζει ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση ενός ματς που είχε διακοπεί λόγω των επεισοδίων στο 84ο λεπτό!

Και όλα αυτά με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να βγάζει ανακοίνωση αργά το απόγευμα κάνοντας λόγο για τον πέλεκυ της αθλητικής δικαιοσύνης που θα πέσει βαρύς και ασήκωτος. Και να δηλώνει και την πρόθεση να προστατεύσει το ποδόσφαιρο με κάθε τρόπο. Εδώ είναι που… γελάει ο κόσμος!

Πηγή: sentragoal.gr

To Top