Ξεκουράζεται στα 36 του χρόνια και ομολογεί: “Ο Αρης πάντα στην καρδιά μου”

Ο Ρούμπεν Πουλίδο αναφέρθηκε στα όσα έζησε στον Άρη. Πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούν ότι δεν πρόσφερε όσα μπορούσε στην ομάδα πέρσι σε πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις.

«Με τους φιλάθλους δε μπορείς ποτέ να διαφωνήσεις, αγαπούν παθολογικά την ομάδα τους και θέλουν να βλέπουν παίκτες που τα δίνουν όλα» είπε αρχικά στο Metrosport..

Ο ίδιος υπήρξε και αρχηγός του Άρη, μιας ομάδας που θα έχει πάντα στην καρδιά του, όπως τόνισε. Βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες, για επίσκεψη και για προσωπικούς λόγους.

Aναλυτικά τα όσα είπε: «Βρίσκομαι στην πόλη για δικούς μου λόγους, να πάρω κάποια χαρτιά που χρειάζομαι. Άλλωστε, δεν έχω σταματήσει να ρωτάω για τον Άρη τον οποίο πάντα έχω στην καρδιά μου. Ξέρω ότι υπάρχουν προβλήματα και η ομάδα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Εύχομαι να βρεθούν σύντομα οι άνθρωποι, οι κατάλληλοι που θα λύσουν αυτά τα ζητήματα και θα δώσουν ηρεμία στην ομάδα» είπε με φανερό το παράπονο στο πρόσωπό .

«Προβλήματα υπήρχαν τα τελευταία δύο χρόνια»

Ήταν από τους παίκτες που φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού για λίγο. Ομάδα με απαιτήσεις και μεγάλη ιστορία ο Άρης, με σπουδαίο κόσμο που στηρίζει την ομάδα κυρίως στα δύσκολα. «Η παρουσία μου στον Άρη είναι πολύ πρόσφατη και δε μπορώ να πω ότι τώρα ξεκίνησαν τα προβλήματα. Υπήρχαν τα τελευταία δύο χρόνια και είναι κρίμα για αυτή την ομάδα να ταλαιπωρείται. Πρέπει να υπάρχουν στη διοίκηση άνθρωποι που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.

Είναι κρίμα για τον κόσμο, ο οποίος στηρίζει την ομάδα και κάνει πραγματικό αγώνα. Εγώ μπορεί να έφυγα, αλλά ο Άρης πάντα θα είναι στην καρδιά μου. Έχω δεθεί με τον Άρη και πέρασα πολύ δυνατές στιγμές, καλές ή κακές. Ευχή μου είναι να γίνει το καλύτερο».

«Πάντα στο μυαλό μου το ποδόσφαιρο»

Ακόμα και τώρα που θα επιστρέψει και παραμένει στην Ισπανία, δε σκέφτεται το ενδεχόμενο να σταματήσει, αν και στις 2 Φλεβάρη του 2015 κλείνει τα 36. «Δε σκέφτομαι να σταματήσω. Ξεκουράζομαι στην Ισπανία και αν βρεθεί η κατάλληλη πρόταση, θα το σκεφτώ. Δεν αγωνίζομαι κάπου αυτή τη στιγμή, αλλά ζω με το μυαλό πάντα στο ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που ήρθα στην Ελλάδα, ο Άρης θα είναι πάντα στην καρδιά μου και μία ομάδα που αγαπώ».

Όσο για τον θα περάσει να δει παλιούς του συμπαίκτες ή να περάσει από το «Κλεάνθης Βικελίδης», μας είπε ότι δεν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του. Ποιος ξέρει όμως μπορεί και να το κάνει, αν και παρά τις κακές και καλές στιγμές που είχε με τους κίτρινους, έχει δεθεί με την ομάδα και δεν μπορεί να την ξεχάσει!

To Top