ΜΠΑΣΚΕΤ

“Πάνω από όλα ο Άρης”

O Δημήτρης Σαχινίδης μοιράζεται τις σκέψεις του για τον μπασκετικό Άρη μέσα από το PRESSARIS…
Αναλυτικά:
Από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αγαπημένη μας ομάδα έβλεπα τριγύρω μου πολλούς ανθρώπους να λατρεύουν πρόσωπα υποβαθμίζοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο το μεγαλείο αυτού του συλλόγου χωρίς οι ίδιοι να το καταλαβαίνουν.
Μεγαλώνοντας και βλέποντας πως αυτή η άρρωστη νοοτροπία συνεχίζει να κατατρώει τα σωθικά του Άρη Θεσσαλονίκης αποφάσισα μετά από μια εκ βαθέων συζήτηση που είχα με τον εαυτό μου να απέχω συνειδητά από όλο αυτό και να τοποθετώ στην ιεραρχία της συνείδησης μου πάνω από όλους κι από όλα τον ίδιο τον Άρη.
Αν κάποιοι από τους αναγνώστες του σημερινού μου άρθρου αναρωτηθούν τι νόημα έχουν οι παραπάνω γραμμές και που αυτές αποσκοπούν έχω να τους απαντήσω πώς όλο αυτό που συμβαίνει στην αγαπημένη μας ομάδα τα τελευταία χρόνια με έχει καταβάλει πολύ ψυχολογικά, καθώς οι αναλώσιμοι παράγοντες χωρίς κανένα απολύτως όραμα ήταν αυτοί που εν πολλοίς στέρησαν από έναν ολόκληρο κόσμο να απολαύσει την ομάδα που αγαπάει έτσι όπως αυτός την επιθυμεί.
Και εκεί που όλοι νομίζαμε πώς η σήψη έχει κυριαρχήσει ολοκληρωτικά πάνω στον οργανισμό του Άρη ξαφνικά είδαμε το τμήμα μπάσκετ να ξεχωρίζει πιστεύοντας πως η αναγέννηση του θα ήταν ικανή να συμπαρασύρει όλο το υπόλοιπο ημιθανές κιτρινόμαυρο φάσμα, όμως ακόμη και τώρα ο ήδη ταλαιπωρημένος από πολλά κόσμος της ομάδος δεν μπορεί να ηρεμήσει, καθώς και εκεί η κατάσταση της ασάφειας δείχνει να υποχωρεί αφήνοντας όμως τη θέση της όχι σε κάτι καλύτερο, αλλά στην μιζέρια και την μόνιμη εσωστρέφεια που όπως φαίνεται άφησε το τμήμα να ηρεμήσει μόνο για λίγα χρόνια.
Επειδή λοιπόν οι στιγμές είναι πάρα πολύ κρίσιμες οφείλουν όλοι ανεξαιρέτως οι ιθύνοντες της Κ.Α.Ε. να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα και συντονισμένα να βρουν μια λύση βιωσιμότητας αφήνοντας στην άκρη τους εγωισμούς και τα οποιαδήποτε προσωπικά θέλω μπορεί να υπάρχουν διότι μόνο με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει ο Άρης να έχει ένα όσο το δυνατόν πιο αναίμακτο αύριο.
To Top