ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Πάνω από 200.000 ευρώ για το Ρύσιο, όλα αλλάζουν, έτοιμο αρχές Αυγούστου”

Ο υπεύθυνος των εργασιών σε Κλεάνθης Βικελίδης και Νέο Ρύσιο Ευάγγελος Παντζαρτζίδης μίλησε με αφορμή την πορεία των έργων.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τις εργασίες στο Ν. Ρύσιο είπε:
Όπως έχετε δει έχουμε τελειώσει με το εξωτερικό μέρος του κτιρίου που υπήρχε ήδη. Το ανακαινίσαμε πλήρως, όλες τις επιφάνειες και μέσα σχεδόν έχει τελειώσει από την Τετάρτη έρχονται και τα έπιπλα και από εκεί και πέρα κατασκευάζουμε πίσω ένα νέο κτίριο δηλαδή πίσω από αυτό που υπάρχει τώρα στο οποίο θα ενσωματωθεί το γυμναστήριο, το εστιατόριο και ο χώρος ξεκούρασης που ζήτησε ο πρόεδρος όπως επίσης το φυσικοθεραπευτήριο και το ιατρείο.

Θα έχει γύρω στα 120 τετραγωνικά ένα γυμναστήριο, θα έχει 40 τετραγωνικά ένα φυσικοθεραπευτήριο και ιατρείο. Θα γίνει ένας χώρος τραπεζαρίας και κουζίνας που θα τρώνε οι ποδοσφαιριστές γιατί απ’ότι έχω καταλάβει θα υπάρχει εταιρεία catering που θα τροφοδοτεί το Ρύσιο χωρίς να είμαι σίγουρος. Αυτή την εικόνα έχω αποκομίσει από αυτά που μου ζητήθηκαν. Θα υπάρχει ένας χώρος με σαλόνι και τηλεοράσεις για ξεκούραση, αναψυχή κλπ. Όλα γίνονται από την αρχή. Αυτοί οι χώροι δεν υπήρχαν καθόλου, εκεί που υπήρχε το parking έγινε ένα κτίριο το οποίο έχει γίνει η ανέγερσή του και τώρα θα γίνουν οι εργασίες. Ο χώρος, τα γραφεία του προπονητή και των βοηθών του ανακαινίζονται και θα γίνουν καινούρια.

Αυτή τη βδομάδα θα ξεκινήσουμε δεντροφυτεύσεις και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων και να φτιάξουμε και ένα parking που μας ζητήθηκε, θα ανακαινίσουμε την κεντρική είσοδο. Γενικά έχουν βγει και άλλα έργα στην πορεία γι’αυτό μου είπε ο κ. Καρυπίδης ότι δεν επείγει να είναι τελειωμένο. Η επιλογή για το μαύρο χρώμα ήταν δική μου και συμφώνησε και ο πρόεδρος. Είναι πολύ εντυπωσιακό. Θα αλλάξουν και οι επιγραφές έχει δοθεί η παραγγελία.
Για το αν έχει πάρει ιδέες από το γήπεδο της Ντορτμουντ είπε:
Ναι, γι’αυτό το κάναμε μαύρο όλο απ’έξω και ήταν πραγματικά πανέμορφο. Το κτίριο αυτό αρχιτεκτονικά έχει πολλές γωνίες και εσοχές και βόλεψαν οι κίτρινες γραμμές.

Για το χρονοδιάγραμμα είπε:
Χρονικά δεν γίνεται να βρίσκονται την Τετάρτη οι παίκτες στο Ρύσιο και βάλαμε πλάνο να είναι όλα έτοιμα δύο μέρες πριν έρθει η ομάδα από την Ολλανδία για να μπουν στο Ρύσιο, αρχές Αυγούστου.
Ήρθαν κάποιοι άνθρωποι από τον κ. Γεννάτο έκαναν κάποιες εργασίες στο Ρύσιο. Εγώ δεν εμπλέκομαι σε αυτό το κομμάτι καθόλου, δούλεψαν δεν ξέρω ακριβώς τι έκαναν στον χλοοτάπητα των γηπέδων είναι δύο εδώ τα γήπεδα.

Για το Χαριλάου είπε:
Θα κάνουμε εργασίες και στο Χαριλάου στα αποδυτήρια, θα κάνουμε στην είσοδο των γραφείων, στην είσοδο των ομάδων μπροστά στην Παπαναστασίου. Οι εργασίες στο Χαριλάου έχουν χρόνο δεν είναι τόσο βαριές οι κατασκευές όπως στο Ρυσίο, σχεδόν 10 μέρες έπρεπε να χαλάμε. Στο Χαριλάου μου είπε ο πρόεδρος να κάνουμε μία ανακαίνιση στις τουαλέτες σε όλες τις θύρες και ο φωτισμός.

Για τα μαγαζιά του Χαριλάου είπε:
Δεν έχω κάποια ενημέρωση γι’αυτό το κομμάτι, ούτε μου έχουν ζητήσει κάτι. Ότι μου ζητηθεί εγώ θα το κάνω. Σκοπός μας είναι μόλις τελειώσουμε με το Ρύσιο αρχές Αυγούστου να μπούμε στο Χαριλάου και στις 20 Αυγούστου να είναι έτοιμα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Το αρχικό ποσό για το Ρύσιο ήταν 200 χιλιάρικα και ξεφύγαμε από αυτό γιατί ήρθε ο πρόεδρος δύο φορές εδώ, ζήτησε κάποια πράγματα παραπάνω που θεώρησε ότι πρέπει να γίνουν και καλά έκανε και από την στιγμή που πληρώνει εμείς οφείλουμε να τα κάνουμε. Και με τους τεχνίτες και με τα υλικά είναι προπληρωμένα όχι απλά πληρωμένα. Όταν ανοίξει θα καταλάβετε πως είναι ολοκληρωμένο.  Από την αρχή που ξεκίνησε το Ρύσιο με αυτό που θα δείτε δεν θα υπάρχει σχέση ούτε το 1%.

To Top