ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάρτι τίτλου! “ΑΡΗ, ΑΡΗ εσύ είσαι το καμάρι…” (video-photos)

Ένα (ακόμη) κιτρινόμαυρο… πάρτι τίτλου στήθηκε στη Μίκρα! Μετά τις νεάνιδες και οι κορασίδες του Άρη έφτασαν στην κατάκτηση της κούπας. Πανάξια και δίκαια. Γι αυτό και το γιόρτασαν με την ψυχής τους!

Χθες, πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο Final 4 Κορασίδων που ολοκληρώθηκε στο Ε.Γ. Μίκρας, πανηγυρίζοντας παράλληλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά απέναντι στον Ατρόμητο Τριαδίου με 3-1 σετ (25-18, 17-25, 25-16, 25-21)

Το κιτρινόμαυρο τμήμα, δεν άφησε ασχολίαστη την επιτυχία. “ΑΡΗ, ΑΡΗ, εσύ είσαι το καμάρι” αναφέρει στην σελίδα του, υπογραμμίζοντας ακόμη με έμφαση:

“Η ομάδα μας κατέκτησε και επίσημα τον τίτλο στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΠΕΣΘ. Ένας τίτλος που είχε ο σύλλογος μας να κατακτήσει 10 ολόκληρα χρόνια. Για να φτάσουμε όμως στη κατάκτηση της πρώτης θέσης, έπρεπε όλες οι παίκτριες μας να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό. Έπρεπε ο προπονητής μας Γιάννης Τσαιρέλης να τις κάνει “ομάδα” και η ΟΜΑΔΑ να δώσει το 100%, ώστε να κερδίσουμε τη πρώτη θέση με 3 νίκες στο Final4 της ΕΠΕΣΘ” αναφέρει για σημειίωσει:

Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος για την ομάδα μας για το 2017, καθώς είχε προηγηθεί το πρωτάθλημα των νεανίδων. Η χαρά όλων είναι μεγάλη, αλλά ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς ο σύλλογος μας έχει μπροστά του 2 Πανελλήνια πρωταθλήματα, τόσο σε κορασίδες όσο και νεάνιδες και χρειάζεται ακόμα πιο σκληρή δουλειά από όλους για να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε της ΕΠΕΣΘ για την άρτια οργανωμένη εκδήλωση”.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες από το κιτρινόμαυρο πάρτι:

To Top