Πέλικανς και Λέικερς “μονομαχούν” για τον Κάζινς (photo)

Ο Ντε Μάρκους Κάζινς αναζητά το επόμενο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του και πέραν των Νιου Όρλινς Πέλικανς στο… κυνήγι για την απόκτησή του έχουν μπει και οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς είδε τις προσπάθειες των Νιου Όρλινς Πέλικανς από την άκρη του πάγκου, φορώντας πολιτικά, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο πόδι. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν αναιρεί πως πρόκειται για έναν από τους πιο περιζήτητους ψηλούς στην αγορά.

Πέραν των Πέλικανς, που θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, στο… κόλπο έχουν μπει και οι Λος Άντζελες Λέικερς. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι «λιμνάνθρωποι» έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με τον εκρηκτικό σέντερ και αναμένεται να υπάρξει και ραντεβού, ώστε να φανεί το κατά πόσο είναι εφικτή μια συμφωνία.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως ο Κάζινς είναι δηλωμένος υποστηρικτής των Λέικερς, καθώς σε ερώτηση στο Twitter είχε αναφέρει πως μεγάλωσε όντας φίλαθλος της ομάδας του Λος Άντζελες!

To Top