ΜΠΑΣΚΕΤ

Πέντε χρόνια PRESSARIS! Γενέθλια στην κορυφή με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη!

14 Σεπτέμβριου 2011 – 14 Σεπτεμβρίου 2016 … Πέντε χρόνια πέρασαν από την στιγμή, από τη μέρα που “γεννήθηκε” το PRESSARIS,  βλέποντας το πρώτο… φως της ηλεκτρονικής του ζωής, αφού ακουγόταν τα πρώτα «χτυπήματα» της ηλεκτρονικής του καρδιάς στα πληκτρολόγια και φώναζε παρών στο πιο δύσκολο «γήπεδο», αυτό της ενημέρωσης!

Σε αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε όλοι οι συντελεστές του PRESSARIS να φανούμε συνεπείς κι αντάξιοι των στόχων μας και των προσδοκιών του κόσμου. Σε μια περίοδο μεγάλων περιπετειών για τον σύλλογο, σε χρόνια όπου έγιναν πολλά, κατέρρευσαν πολλά περισσότερα, προσπαθήσαμε με αξιοπρέπεια και ήθος (παρά τις προκλήσεις και τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη) να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της ενημέρωσης.

Η δική μας 100% δημοσιογραφική προσπάθεια θα συνεχιστεί. Με ανεξαρτησία, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Με περισσότερο ζήλο και ζωντάνια, με μεγαλύτερη όρεξη για καλύτερη ενημέρωση, με περισσότερη κριτική διάθεση για το καλό του συλλόγου. Αυτή είναι η δέσμευσή μας.

Το PRESSARIS μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια, μπουσούλησε, πάτησε πια στα πόδια του, σηκώθηκε και περπατάει γιατί το αγκάλιασαν οι αναγνώστες, εσείς, με την καθημερινή σας συμμετοχή, με τα σχόλια σας, με τις ανησυχίες, την αγάπη και την στήριξη, αλλά και τις παρατηρήσεις σας, φέροντας το στην κορυφή, κάνοντας το το No1, το πρώτο μέσο ενημέρωσης σε δημοτικότητα-επισκεψιμότητα σε ότι αφορά τα νέα του Άρη, αλλά και ένα από τα πρώτα αθλητικά portal σε όλη την Ελλάδα, βάσει των επίσημων στοιχείων από τους κολοσσούς: Google Analytics και Alexa.com!

Οι αναγνώστες επιβραβεύουν την καθημερινή ανεξάρτητη προσπάθεια, με γνώμονα την σωστή ενημέρωση του κόσμου και όχι την… εξυπηρέτηση ανθρώπων εντός ή εκτός Άρη!

Υπήρχε από όλους τους συντελεστές του PRESSARIS προσπάθεια με μεγάλη ζωντάνια και πάθος για όσο το δυνατόν πιο σωστή ενημέρωση, κατά τη διάρκεια του οποίου έγιναν και λάθη. Το ομολογούμε. Ήταν όμως ανθρώπινα, πάνω στην πίεση της εργασίας μας, χωρίς σκοπιμότητα ή δόλο…

Πέντε χρόνια πριν σημειώναμε ότι «το ταξίδι άρχισε…». Πέντε χρόνια μετά «το ταξίδι συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά και με μεγαλύτερη ευθύνη κι αποφασιστικότητα»! 

Μαζί με το μεγάλο μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, όλα τα παραπάνω θα είναι και η μεγάλη μας ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

To Top