ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέρασε από τα Τρίκαλα ο Αστέρας Τρίπολης (0-2)

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε στα Τρίκαλα με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη επί της ΑΕΚ και πήρε μια άνετη νίκη με 2-0 επί της τοπικής ομάδας για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο ματς.

H πίεση της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δικαιώθηκε στο 39′, όταν ο Ιωαννίδης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής θέλησε να αιφνιδιάσει τον Σιδεράκη, ο γκολκίπερ των Τρικάλων πραγματοποίησε ασταθέστατη επέμβαση και ο Καλτσάς πήρε το ριμπάουντ για να ανοίξει το σκορ (0-1).

Το β’ ημίχρονο συνέχισε με τον Αστέρα να βρίσκεται σε κυρίαρχη θέση, να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά πολύ γρήγορα να διπλασιάζει τα τέρματά του, όταν στο 50′ ο Κώτσιρας κοντρολάρε την 30άρα μπαλιά ακριβείας του Ιγκλέσιας και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Τρίκαλα (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Λεάντρο, Γκόλιας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Ρομπέρ (67′ Στεφάνοβιτς), Μπαϊκαρά, Αρναρέλλης (46′ Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης (79′ Κουσκουνάς).

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ (58′ Μπαστιάνος), Ντουντού (71′ Χαμντανί), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (52′ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Καλτσάς.

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Γιώργος Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), Σταύρος Τσολάκης (Αθηνών)

To Top