Πέταξε στα… σκουπίδια άλλους δυο βαθμούς και προβλημάτισε

Την αστοχία του αυτή την φορά την πλήρωσε! Λευκή ισοπαλία (0-0) παραχώρησε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων ο Άρης, πληρώνοντας το τίμημα των πολλών ευκαιριών που σπατάλησαν οι ποδοσφαιριστές του. Οι “κίτρινοι” έμειναν για δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι χωρίς νίκη, σκορπώντας τον προβληματισμό για ακόμα μία φορά…

Από τη σέντρα της αναμέτρησης ο Άρης έδειξε την διάθεση του να κυριαρχήσει στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, όπως ακριβώς όλοι οι μέχρι τώρα αντίπαλοι του Άρη.

Με πρωταγωνιστή του πρώτου μέρους τον Ατματσίδη οι “κίτρινοι” έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο 1-0 με αποκορύφωμα την κεφαλιά του ίδιου στο 28ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ελάχιστες φορές, με το 0-0 ωστόσο να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Ίδιος ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος με τους πάικτες του Άρη να κλείνουν στο μισό γήπεδο τους αντίστοιχους του Ηρακλή. Προβατίδης, Πόι και Παπαδόπουλος έχασαν μοναδικές ευκαιρίες με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, Σιάκα να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις.

Στις καθυστερήσεις μάλιστα οι γηπεδούχοι πήγαν να κλέψουν το ματς, σε μία αδράνεια της άμυνας του Άρη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τρακαλιάνης (Σερρών).

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Ζιάκας, Βόσδους, Γιώγος, Κοτέντσης, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαϊωάννου, Αλεξόπουλος (80΄Χιονίδης), Χαψάς, Πολίτης (88΄Κραγιόπουλος) και Σαμπιασβίλι (84΄Μαυρίδης).

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Λιόνης (72΄Καπνίδης), Σουνάς,Προβατίδης, Ρένια (Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος, Πόι,Ατματσίδης

To Top