Πέτρος Ράσογλου, ο άνθρωπος που «έστησε» τη γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ο Πέτρος Ράσογλου ήταν η «ψυχή» της εκδήλωσης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οργανωτικής επιτροπής της οποίας ήταν επικεφαλής, τον πρόεδρο της ομάδας Λευτέρη Αρβανίτη αλλά και τους υπαλλήλους της ΚΑΕ Άρης που έτρεξαν μέρα και νύχτα πιστώνονται το μεγάλος μέρος της επιτυχίας.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να πετύχουν και να οργανώσουν αυτό που άλλοι δεν κατάφεραν επί 19 χρόνια. Και αυτό που υποσχέθηκαν το έκαναν πράξη γιατί η γιορτή που διοργάνωσαν ήταν αντάξια της προσφοράς και της αξίας του κορυφαίου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών.

Το μέλος του συνδέσμου βετεράνων καλαθοσφαιριστών του Άρη και οφθαλμίατρος στο επάγγελμα ήταν ο συντονιστής όλων των ενεργειών και των επαφών που έγιναν με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δικαιολογημένα αισθανόταν ικανοποιημένος την Τρίτη το βράδυ, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί στη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε η ΚΑΕ Άρης σε όσους συμμετείχαν στην τιμητική εκδήλωση του Νίκου Γκάλη. Τα συγχαρητήρια που έδωσαν στον Πέτρο Ράσογλου και τον Λευτέρη Αρβανίτη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και άλλοι μεγάλοι αστέρες του παρελθόντος, Έλληνες και ξένοι ήταν η καλύτερη ανταμοιβή και δικαίωση των κόπων και προσπαθειών μηνών.

Για να μην αδικήσουμε όμως κανέναν, ο καθένας πρόσφερε από το δικό του πόστο. Ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης επίσης με πολύ σημαντική συμβολή, ο Σωτήρης Κιοσέλογλου, ο Χρήστος Γαλιλαίας, ο Χρήστος Σαμαράς, τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, η Έλσα Παπαδοπούλου που ανέλαβε κι αυτή ένα σημαντικό φορτίο, οι υπόλοιποι υπάλληλοι της ΚΑΕ αλλά και άλλοι που ήταν οι αφανείς ήρωες. Σε όλους αξίζουν συγχαρητήρια και πολλά μπράβο γιατί έβαλαν τη διάθεση τους, το μεράκι και την ανιδιοτέλεια για να φέρουν τελικά εις πέρας μια δύσκολη αποστολή, αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια όλων για την εξαιρετική εκδήλωση.

To Top