ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πήραν το “μήνυμα” στην Nova με Άρη και Ερέρα

Πήραν το “μήνυμα” στην Nova με Άρη και Ερέρα! Την χθεσινή συνέντευξη τύπου του Πάκο Ερέρα, την πρώτη του ως προπονητής του Άρη κάλυψε η Nova σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι 24.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σύμφωνα με πηγές από το συνδρομητικό κανάλι η απήχηση από τις μετρήσεις που έχουν την δυνατότητα να κάνουν ήταν εντυπωσιακή, με νούμερα πολύ μεγαλύτερα από άλλες εκδηλώσεις (π.χ. αφίξεις παικτών, συνεντεύξεις) ομάδων όπως ακόμη και Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού.

Με αυτήν την συνισταμένη σίγουρα πήραν το μήνυμα για την δυναμική που έχει ο Άρης ως τηλεοπτικό-αθλητικό προϊόν.

Όπως σημειώσαμε και χθες η κίνηση της ζωντανής κάλυψης από την Nova είναι μια κίνηση που ερμηνεύεται αρχικά ως καταγραφή του αυξημένου ενδιαφέροντος που μοιραία προκαλεί ο Άρης με την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία, χωρίς να αποκλείει και κάποιο… προάγγελο συνεργασίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ με το συνδρομητικό κανάλι.

Για την ώρα, πάντως, ο Άρης είναι στο “μπουκέτο” των ομάδων μαζί με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Απόλλωνα κ.α. που θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό όφελος από τα τηλεοπτικά της νέας περιόδου.

To Top