Πήρε την απόφαση για Μαργαρίτη-Γουναρίδη ο Καλαϊτζίδης. Τι γίνεται με Κουσίδη…

Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για τις υποθέσεις των Μαργαρίτη, Γουναρίδη και Κουσίδη των οποίων το μέλλον τους στον Άρη δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί.

Για τους μεν Μαργαρίτη και Γουναρίδη η απόφαση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι ειλημμένη, καθώς εμμένει στην αρχική του, να τους έχει εκτός πλάνων για τη νέα χρονιά, ενώ για τον Κουσίδη δεν έχει παρθεί οριστικά η τελική του απόφαση.

Η περίπτωση του Στέφανου Γουναρίδη είναι και η πιο πολύπλοκη, καθώς ο ποδοσφαιριστής ενώ αρχικά συμφώνησε με την ΠΑΕ για κοινή συνεναίσει λύση του συμβολαίου του δεν έχει ακόμα μείνει ελεύθερος.

Στον 23χρονο τερματοφύλακα οφείλεται ένα ποσό της τάξεως των 10.000 ευρώ από την περασμένη σεζόν με τον ίδιο να δείχνει διατεθειμένος να να χαρίσει ένα κομμάτι από αυτά ώστε να κερδίσει την ελευθέρας του και να αναζητήσει σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του.

Αν και έχει το δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή δεν δείχνει διατεθειμένος να κινηθεί σε αυτή την οδό. Από την άλλη τα όσα κυκλοφόρησαν περί σκέψης του να παραμείνει στην ομάδα , αφού δεν βρίσκεται φόρμουλα αποδέσμευσης του, βρίσκουν αντίθετο τον Καλαϊτζίδη που επιμένει πως δεν θα τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα.

Η συνάντηση των ιθυνόντων της ΠΑΕ με τον Νίκο Κουσίδη πριν λίγες μέρες είχε ως κύριο άξονα συζήτησης την μείωση των αποδοχών του ποδοσφαιριστή. Ο 21χρονος μέσος δεν έχει δώσει ακόμα την οριστική του απάντηση στην πρόταση της ΠΑΕ και όλα όσον αναφορά το μέλλον του στον Άρη παραμένουν μετέωρα.

Από πλευράς Καλαϊτζίδη τηρείται στάση αναμονής, καθώς από την μία ο 57χρονος τεχνικός θεωρεί ότι οι απολαβές του παίκτη που προβλέπονται για την επόμενη χρονιά είναι υψηλές και από την άλλη δεν έχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για το κατά πόσο μπορεί να εμπιστευτεί αγωνιστικά τον ποδοσφαιριστή, ώστε να του δώσει μία θέση στο ρόστερ.

Από το τρίπτυχο των ποδοσφαιριστών αυτών τα δεδομένα είναι ποιο ξεκαθαρα στην περίπτωση του  Γιώργου Μαργαρίτη. Ο τεχνικός των “κιτρίνων” έχει διεμηνύσει τόσο στη διοίκηση όσο και στην πλευρά του παίκτη να λυθεί το συμβόλαιο του και να βρει ομάδα, καθώς δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά.

To Top