Παίρνει Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός, ανακοίνωσε τον Μπράουνινγκ ο Κολοσσός

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πρινε μερικές μέρες από την Μπαρτσελόνα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Μετά την αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου ο Ολυμπιακός βρισκόταν στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Αυτός θα είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος είπε το “ναι” στον Ολυμπιακό και έτσι επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τρεις σεζόν, όταν και φορούσε τη φανέλα του Άρη.

Ο 23χρονος πρώην φόργουορντ των “κιτρινόμαυρων” και διεθνής με την εθνική Βουλγαρίας θα αγωνίζεται ως Έλληνας αφού έχει στην κατοχή του το ελληνικό διαβατήριο και αποτελεί μια καλή λύση για τη θέση “4”.

Στην καλύτερη χρονιά του με την Μπαρτσελόνα (2016/17) ο Βεζένκοφ είχε 7.5 πόντους με 68% (!) στα δίποντα, 48% στα τρίποντα και 85% στις βολές, μαζί με 3.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 18.2 λεπτά συμμετοχής σε 30 αγώνες της EuroLeague. Πέρυσι, ο ρόλος του υποβαθμίστηκε και οι μέσοι όροι του έπεσαν στους 3.5 πόντους και τα 2.5 ριμπάουντ ανά 11.4 λεπτά σε 11 αγώνες.

Ο Κολοσσός έκανε σεφτέ στις μεταγραφικές κινήσεις, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού γκαρντ Στιβ Μπράουνινγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Stevie Browning.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γεννημένος στις 30 Νοεμβρίου του 1993 και έχει ύψος 1,91μ. Το 2017 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Marshall και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ.

Εκεί, έμεινε μέχρι τον Γενάρη του 2018, όταν και αποχώρησε για να μετακομίσει στην ουγγρική Ζολνόκι. Σε 25 ματς πρωταθλήματος, είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ”.

To Top