Παίρνει Ολίσε ο Πανσερραϊκός

Η μεταγραφική έκπληξη που είχαν υποσχεθεί οι διοικούντες υλοποιήθηκε στον Πανσερραϊκό με τον Εγκούτου Τσοκγουάμα Ολίσε να ντύνεται στα “κόκκινα”.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος 18/11/1980) που τον θυμόμαστε από την θητεία του στον Πανθρακικό, (είχε αγωνιστεί στα ματς με Πανσερραϊκό σε επίπεδο Σούπερλιγκ) έχει συμφωνήσει με τον Πανσερραϊκό από την Δευτέρα το βράδυ και θα αποτελέσει μια ακόμα μεταγραφή, ίσως και την τελευταία για τον Ιανουάριο. O Νιγηριανός ήταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ έχει περάσει και από Παναχαϊκή, Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό και πέρυσι Πανηλειακό.

Επίσης έπαιξε στη Νανσί, Γκρενόμπλ, Μονπελιέ και ΚΠΡ. Την Παρασκευή έμεινε εκτός αποστολής από την Καλαμαριά για τον αγώνα με τη Λάρισα και ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει και να μείνει ελεύθερος, μιλώντας με την διοίκηση της ομάδας. “Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε”, αρκέστηκε να πει σε δηλώσεις του, σχετικά με την μεταγραφή του.

Στις 13/12/2014 ο Ολίσε πήγε στις Σέρρες και αγωνίστηκε στο δημοτικό γήπεδο Σερρών με τον Απόλλωνα 1926 κόντρα στον Εθνικό Σερρών (κέρδισε η Σερραϊκή ομάδα 1-0) και μάλιστα έπαιξε όλο το 90λεπτο. Όταν υπογράψει θα γίνει ο τέταρτος παίκτης μετά τους Ανδρούτσο, Ναουμτσέφκι και Αμπντέλ Ραχήμ που έρχεται στην ομάδα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

πηγή: fonh.gr

To Top