ΠΑΕ Βόλος: “Αδιανόητο να μιλάει ο Υπουργός μόνο με την Σούπερ λίγκα”

Θέση για τις συζητήσεις περί αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών πήρε η νεοσύστατη ΠΑΕ Βόλος.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά:

«Με ενθουσιασμό και πραγματική ελπίδα είχαμε υποδεχτεί τις προτάσεις του αρμόδιου Υπουργού για την αναδιάρθρωση των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων και την εν γένει εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι εξελίξεις δυστυχώς διαψεύδουν τις ελπίδες μας και μας απογοητεύουν. Πώς είναι δυνατόν οι κατ’ αρχήν ενδιαφέρουσες προτάσεις του Υπουργού να συζητούνται μόνο με εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας, οι περισσότεροι μάλιστα εκ των οποίων είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κατάληξή του; Και πόσο μάλιστα όταν δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών, κάτι που είναι αυτονόητο σε όλες τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες.

Ως εκ τούτου θεωρούμε αδιανόητο να είναι αυτοί, οι κύριοι και αποκλειστικοί συνομιλητές του Υπουργού. Η αναβάθμιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πρέπει να γίνει από μηδενική βάση και να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με γνώμονα την ανταγωνιστικότητα, την ελκυστικότητα, τη διαφάνεια και την πρόοδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και όχι την εξυπηρέτηση προσωπικών και ιδιοτελών συμφερόντων.

Ως εκ τούτου η επιθυμητή αναδιάρθρωση, για να προσδώσει κάτι το διαφορετικό και να επιτύχει, θα πρέπει να συζητηθεί και να γίνει από μηδενική βάση και φυσικά με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων, ήτοι του Υπουργού, της ΕΠΟ, της Σούπερ Λίγκας, της Football League.

Σε διαφορετική περίπτωση, δυστυχώς η αποτυχία θα είναι για άλλη μια φορά προδιαγεγραμμένη πριν καν ξεκινήσει η προσπάθεια».

To Top