ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παζάρι για… λίγους στη Φούτμπολ Λιγκ

Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ αντιμετωπίζουν ήδη και αναμένεται αν αντιμετωπίσουν και στην πορεία πολλά οικονομικά προβλήματα, κάτι που καταδεικνύεται από τις ελάχιστες μεταγραφές που έχουν γίνει από τις ομάδες της κατηγορίας, ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων:

Δείτε αναλυτικά τις κινήσεις των ομάδων, όπως τις καταγράφει το flnews.gr: “Ένας περίπου μήνας έχει περάσει από τότε που έπεσε η αυλαία της Football League. Τα πλέι οφ τελείωσαν 10 Ιουνίου, τα μπαράζ παραμονής στις 14/06, όμως μόλις πέντε είναι οι ομάδες οι οποίες μέχρι τώρα έχουν ανακοινώσει μεταγραφές. Και πώς να υπάρξει κινητικότητα, όταν ο 3ος Απόλλων και η 4η ΑΕΛ ελπίζουν σε άνοδο στη Super League και πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο δεν μπορούν να ξεκινήσουν προγραμματισμό, άλλες περιμένουν να διαπιστώσουν τι έσοδα θα έχουν και ποιους αντιπάλους θα βρουν στο δρόμο τους, ενώ όλες βρίσκονται σε στάση αναμονής λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Οι Πανσερραϊκός, Τρίκαλα, Κισσαμικός και Πανελευσινιακός που προβιβάστηκαν στη Football League έχουν ξεκινήσει ανανεώσεις, ενω ο τελευταίος έχει προχωρήσει και σε επτά προσθήκες ως τώρα, σχεδόν τις μισές από όσες έχουν επισημοποιήσει όλες οι ομάδες της κατηγορίας. Από τρεις προσθήκες έχουν ανακοινώσει οι Παναχαϊκή, ΑΟ Χανιά και από μία οι Αγροτικός Αστέρας, Λαμία. Σημειώνεται ότι οι τρεις μεταγραφές του ΑΟΧ έγιναν κάτω από διαφορετικό καθεστώς και πριν αναλάβουν οι Τζινευράκης, Ταμπακόπουλος.

Το flnews.gr σας παρουσιάζει τις έως τώρα κινήσεις στο καλοκαιρινό παζάρι:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Αγροτικός Αστ. Κουτσοσπύρος (Ερμιονίδα)
ΑΟ Χανιά Πότσι (Παναργειακός), Μποχώνης (Προοδευτική), Σαντριάς (Κερατσίνι)
Λαμία Ντα Σίλβα (ΑΕΛ)
Παναχαϊκή Οικονομόπουλος (ΑΟΧ), Νικολόπουλος (Πανηλειακός), Γεωργίου (Λαμία)
Πανελευσινιακός Χιώτης (ΑΠΟΕΛ), Σταυριανός (Άλιμος), Μουμίν (Λαμία), Ρεπετσάς (Λαμία), Λαμπάκης (Πιερικός), Ζώνας (Αχαρναϊκός), Κυγάης (Ορφ. Ελευθερούπολης)

 

To Top