ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πανταζής: «Με την… παρέλαση επιστρέφει ο Ανάκογλου, μια οικογένεια ο Άρης είναι στο πλευρό του»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επέμβαση στο γόνατο του Δημήτρη Ανάκογλου από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή. Ο χειρουργός ορθοπεδικός, ήταν ικανοποιημένος από την πορεία της επέμβασης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

«Ο Δημήτρης τραυματίστηκε πριν από 20 μέρες στην προπόνηση. Σε μια ανύποπτη φάση, στραβοπάτησε, πρήστηκε το πόδι και υπέστη υποτροπή. Έπρεπε να γίνει αποκατάσταση του προβλήματος, μια και είχε πειραχθεί ο χιαστός, το μόσχευμα. Ήταν μια δύσκολη εγχείριση που κράτησε περίπου 3,5 ώρες και ήταν με ολική νάρκωση. Έπρεπε να γίνει αποκατάσταση στο πρόβλημα του Δημήτρη. Το διορθώσαμε και έπρεπε για πολλούς λόγους να γίνει και μια εξωτερική επέμβαση δεύτερη».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα:

«Όλα πήγαν καλά, είμαστε ευχαριστημένοι, έγιναν όλα σωστά και φυσικά το θέμα είναι να είναι ευχαριστημένος ο παίκτης. Και την προηγούμενη φορά έγιναν όλα σωστά, αλλά στην πορεία προέκυψε αυτός ο τραυματισμός».

Για την ψυχολογία του Ανάκογλου και το πότε θα επιστρέψει:

«Είναι δυνατός χαρακτήρας. Μιλήσαμε μαζί του και όπως λέγαμε θα επιστρέψει μετά την… παρέλαση στην δράση. Τον Οκτώβριο εάν όλα πάνε καλά θα είναι έτοιμος. Ήταν μια ακόμη ατυχία για τον Δημήτρη, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα την ξεπεράσει».

Για το γεγονός ότι τον στήριξαν όλα τα μέλη της οικογένειας του Άρη είπε:

«Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι ο Άρης είναι μια οικογένεια. Με ενότητα και σύμπνοια. Και οι συμπαίκτες του, αλλά και η διοίκηση είναι στο πλευρό του Ανάκογλου και το ξέρει καλά κι ο ίδιος».

To Top