ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντζιαράς: «Ο Άρης ματώνει πλέον μέσα στο γήπεδo, βγάζει ένα απίστευτο πάθος»

Ο προπονητής Ανδρέας Παντζιαράς φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και μίλησε για τον φετινό Άρη, την αναμέτρηση με την Δόξα την Κυριακή, αλλά και τη γυναικεία ομάδα του Άρη, στην οποία προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο πατέρας του.

Για τον αγώνα του Άρη με την Δόξα Δράμας:

Η Δράμας είναι με ένα ροστερ πάρα πολύ καλό, μια οικονομική ασφάλεια, με κόσμο που διψάει για επιτυχία αλλά ο Άρης έχει το πλεονέκτημα.

Φαίνεται ότι έμαθε ο Άρης μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές είναι σε μια άψογη ηλικία με μέσο όρο 27-28 ετών, ποδοσφαιριστές που παίζουν και ξέρουν την Β’ Εθνική με όνειρα και φιλοδοξίες.

Ένας προπονητής που έχει δηλώσει ότι θέλει να κάνει το όνειρο του με τον Άρη πραγματικότητα να φτάσει στην Α’ Εθνική.

Ο κύριος Μυροφορίδης ο καλύτερος γνώστης της Β’ Εθνικής και γενικά είναι γνώστης σε πολλά θέματα.

Ένας κόσμος που διψάει, ένας κόσμος που περιμένει και από εκεί και πέρα πιστεύω είναι στα χέρια των παιδιών, να μπορέσουν να τερματίσουν στην πρώτη θέση.

Μια ευχή για την ομάδα που είναι προπονητής:

Εγώ είμαι στον Τηλυκράτης Λευκάδας είμαστε πρώτη στη Γ’ Εθνική και μακάρι να τερματίσουμε πρώτοι για να ανεβούμε στην δεύτερη κατηγορία.

Ένα σχόλιο για τον φετινό Άρη:

Ο Άρης είναι πάρα πολύ διαφορετικός, ο Άρης ματώνει πλέον μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι κάτι που ευχαριστεί τον κόσμο. Βγάζει ένα απίστευτο πάθος, είναι παιδιά που έχουν λίγες συμμετοχές στην Α εθνική εκτός από τον Μπούρμπο και τον Πλατέλλα τα υπόλοιπα παιδιά δεν γνωρίζουν την Σούπερ Λιγκ καλά.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές όμως, που περιμένουν την Κυριακή για να φτάσει γρηγορότερα ο καιρός που θα ανέβουν στην Α’ Εθνική. Είναι παιδιά που πραγματικά βλέπεις ότι δεν θα αφήσουν δευτερόλεπτο να περάσει, στην κακή του μέρα ο Άρης κερδίζει και είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Από τη στιγμή που βγαίνουν δύο ομάδες, νομίζω ότι ο Άρης αν καταφέρει και περάσει μέσα από την Δράμα, θα έχει εξασφαλίσει την άνοδο, από εκεί και πέρα είναι πολύ καλό μαξιλαράκι οι συνεχόμενες νίκες, δίνει ένα πλεονέκτημα να μπορεί να στραβώσει σε δύο παιχνίδια.

Θα μπορέσει να κλείσει ένα μαξιλαράκι για Χριστούγεννα με 8 η 10 βαθμούς από τον τρίτο.

Ένα σχόλιο για την Δράμα:

Στη Δράμα περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι, πιστεύουν ότι θα κερδίσουν και καλό είναι αυτό, η Δόξα φέτος στο πρωτάθλημα έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ, από εκεί και πέρα έχει παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις.

Έκανε προετοιμασία περίπου 10 εβδομάδες, δύσκολο είναι να ξεφουσκώσει είναι αξιόπιστο αυτό που βλέπουμε. Αλλά η ποιότητα δεν υπάρχει λόγος να τρομάζει τον Άρη.

Φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα:

Είναι πάρα πολύ δύσκολα να σπάσει το δίδυμο του Άρη με τον ΟΦΗ, από εκεί και πέρα η Δόξα και η Παναχαϊκή, θεωρώ ότι είναι ομάδες που θα προσπαθήσουν να μπουν μέσα στην δυάδα.

Ο Άρης όπως είναι δομημένος φέτος, με ωριμότητα πολύ ο Άρης δεν πρέπει να βιάζεται γιατί όταν βιάστηκε έκανε βήματα πίσω όχι βήματα μπροστά. Φέτος υπάρχει ορθολογισμός στην λειτουργία, μακάρι να εξασφαλίσει την άνοδο γρήγορα, για να αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν.

Γυναικείο ποδόσφαιρο:

Υπήρχε μεγάλη χαρά για την νίκη που πήρε ο Άρης από τον ΠΑΟΚ, ήμουν Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε ρεπό από την ομάδα, πάντα ένα παιχνίδι τέτοιο έχει τις ιδιαιτερότητες του και όταν τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι πρωταγωνιστής στο γυναικείο ποδόσφαιρο και φαίνεται ότι ο Άρης πάει να πάρει τα σκήπτρα είναι πολύ σημαντικό.

Για το αν θα μπορούσε στο μέλλον να βρεθεί στον πάγκο του Άρη:

Πάνω από όλα είναι η υγεία, από εκεί και πέρα ότι έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο, ούτως η άλλως εμείς οι προπονητές είμαστε αναλώσιμοι στον χώρο, εχθές υπήρχαν 6 απολύσεις προπονητών στην Β και στην Γ Εθνική, άμα μπορούμε να έχουμε δουλειά και να είμαστε σε υγιή δουλειές, δεν σας κρύβω ότι προσπαθώ οι επιλογές μου να είναι τέτοιες,  που να τα έχω καλά με τον εαυτό μου να μπορώ να εργάζομαι μέσα σε σωστά πλαίσια.

Ο Άρης έχει σταθεροποιηθεί πιστεύω οικονομικά και διοικητικά και εύχομαι όποιοι εργάζονται στον σύλλογο αυτό, να φέρουν μόνο επιτυχίες.

To Top