ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπαγεωργίου: “Να μάθουν τα παιδιά από μικρά να βοηθούν τους συνανθρώπους τους”

Ο Χάρης Παπαγεωργίου εξήρε την πρωτοβουλία της ΚΑΕ να διοργανώσει τουρνουά μίνι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ΚΑΕ “η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ μίνι για αγόρια (γεννημένα το 2005 και το 2006) με την ονομασία «Golden Cup», την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Ιουνίου αντίστοιχα, στο «Nick Galis Hall» με τη συμμετοχή των ΑΡΗ, Π.Α.Ο.Κ., Ηρακλή και Χ.Α.Ν.Θ.

Με αφορμή τη διοργάνωση του τουρνουά που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε, Χάρης Παπαγεωργίου που είχε την ιδέα της διεξαγωγής του, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: “Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας Αιμοδοσίας (13 Ιουνίου) η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., η οποία είναι πάντα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, διοργανώνει τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών, στο οποίο θα πάρουν μέρος τέσσερις ιστορικές ομάδες της πόλης. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έχει δημιουργήσει τη δική της Τράπεζα Αίματος, διοργανώνοντας Αιμοδοσίες και θέλει να στείλει το μήνυμα στα παιδιά ότι από μικρή ηλικία θα πρέπει να βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν τον συνάνθρωπό τους”.

To Top