ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπαδούλης: «Με χαρά θα φιλοξενήσουμε την διοίκηση και τον κόσμο του Άρη»

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας Λάζαρος Παπαδούλης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και μίλησε για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Για τον αγώνα του Άρη με τον Απόλλωνα Λάρισας:

Είναι πολύ διαφορετικά τα φιλικά από το πρωτάθλημα, ανεβάζουν στροφές οι ποδοσφαιριστές , ο Απόλλων έχει επίγνωση του τι γίνεται και ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει το πλέον φαβορί του πρωταθλήματος τον Άρη.

Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι και θα  γυρίσουν χρόνια πίσω για να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι φίλαθλοι.

Για το ότι θα δοθεί μια κερκίδα για τους φιλάθλους του Άρη που θα ταξιδέψουν στην Λάρισα:

Έχουν φύγει αρκετοί παίκτες που αποχώρησαν από την ομάδα. Ο Απόλλων επί της ουσίας φιλοξένει τον Άρη και θα τον φιλοξενήσει όπως πρέπει στην Λάρισα, θα του δοθεί μια θύρα για τον κόσμο του Άρη και ο Απόλλων έχει όλη την καλή διάθεση να έρθει ο κόσμος του Άρη, είναι η μεγάλη κερκίδα απέναντι από τα επίσημα, που έχει χωρητικότητα 6.100 περίπου θέσεων.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι είναι χαρά μας και είναι ευπρόσδεκτη όλη η οικογένεια του Άρη και η διοίκηση για να παρακολουθήσει τον αγώνα από κοντά.

Ο κόσμος του Απόλλων είναι κοινός και κυρίως μεγαλύτερος και συνειδητοποιημένος είναι φίλαθλοι  που θέλουν να δουν ποδόσφαιρο.

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Απόλλωνα Λάρισας:

Η ομάδα έχει ενισχυθεί υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα και μέσα σε αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν ήταν και του Σάκη Κανούλα  που ήταν στον Άρη, υπάρχουν 3 νεαροί παίκτες που ήρθαν από την Κ20 εξελίξιμοι και το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δίνει δυνατότητες στα νέα παιδιά. Γενικά θα είναι άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα από αυτήν που ήταν στα φιλικά με άλλο ρόστερ.

To Top