ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπαδόπουλος: «Η καρδιά του Διούδη χτυπάει πάντα για τον Άρη»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη μίλησε με αφορμή την παρουσία του Σωκράτη Διούδη στο Κλεάνθης Βικελίδης και αναφέρθηκε στην επιχείρηση άνοδος των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τον Σωκράτη Διούδη είπε:

Είναι χαμηλού προφίλ ο Διούδης, είχε ρεπό από τον Παναθηναϊκό λόγω εθνικής ομάδας και δεν έχασε την ευκαιρία να έρθει Θεσσαλονίκη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», να δει τον Άρη και να μιλήσει με τους παίκτες της ομάδες. Πάντα υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Σωκράτη στον Άρη, είναι μέσα στην καρδιά του και θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή.

Ο Διούδης έμεινε πολύ ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος από το φιλικό με την Μπόκα, του άρεσε πάρα πολύ και η ομάδα αλλά και η ατμόσφαιρα, έφυγε γεμάτος από την Θεσσαλονίκη.

Για το αν πιστεύει ότι θα βγουν και άλλου σαν τον Διούδη είπε:

Φυσικά και θα βγουν και άλλοι «Διούδιδες» και έχουμε αρκετά παιδιά στην ακαδημία του Άρη που έχουν πολύ ταλέντο και προοπτικές να κάνουν μεγάλη καριέρα όπως είναι Μαντζάρης, ο Αρβανίτης και αλλά παιδιά νεότερα σε ηλικία. Έχει καλούς τερματοφύλακες η Ελλάδα και παράγει επίσης. Βασικό είναι όμως να πάρουν τις ευκαιρίες τους τα νέα παιδιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε και τον Μαντζάρη κάτω από τα δοκάρια, γιατί πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί και πολύ καλό τερματοφύλακα.

Για την μέχρι τώρα εικόνα του Άρη είπε:

Ο Άρης μέχρι στιγμής δείχνει πάρα πολύ καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα έχει περισσότερο μέταλλο σε σχέση με πέρσι και έχει παίκτες που βγάζουν δύναμη και πάθος. Με λίγα λόγια μπορούμε να πούμε ότι «γυαλίζει το μάτι τους» και σε αυτό φέρνει μεγάλη ευθύνη ο Δημήτρης Σπανός αλλά και το τεχνικό τιμ όπως και ο Παύλος Μυροφορίδης που κατάφεραν να περάσουν στην ομάδα αυτήν την νοοτροπία.

Μέχρι στιγμής τα πάει καλά η ομάδα και μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους. Το παιχνίδι με την Καλλιθέα ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχε προηγηθεί το φιλικό-γιορτή με την Μπόκα και έπρεπε η ομάδα να προσγειωθεί στην πραγματικότητα, βγήκε νικήτρια και σε αυτό το στοίχημα και πήρε την νίκη.

Για το φιλικό με την Μπόκα είπε:

Το φιλικό με την Μπόκα ήταν μια υπέροχη γιορτή, δημιουργήθηκε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και το ευχαριστηθήκαμε όλοι πάρα πολύ. Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο βράδυ.

To Top