ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπαδόπουλος: “Να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος! Στήριξη, διαρκείας και σωστή διαχείριση”

Ο πρώην παράγοντας του Άρη, Λάζαρος Παπαδόπουλος μίλησε με αφορμή ακόμη ένα δικαστήριο που είχαν μέλη της παλιάς ΠΑΕ και την δικαίωσή τους τελικά και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την υπόθεση στα δικαστήρια είπε:

Η υπόθεση ήταν ότι μία κοπέλα που ήταν σαν καθαρίστρια στα γραφεία της ΠΑΕ, διεκδίκησε κάποια χρήματα που προφανώς τα δικαιούταν και εξωδικαστικά λύθηκε το θέμα, πήρε κάποια χρήματα από όλους μας και τελείωσε. Ο Σκόρδας ήταν στο Παρίσι για επαγγελματικές υποχρεώσεις όπως όλοι ξέρουμε και του επιβλήθηκε ποινή.

Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο όμως είναι να μη γίνονται τα ίδια σφάλματα για επουσιώδη θέματα. Στα δικαστήρια ήταν εκπρόσωποι του Ηλιάδη, του Ζαμπέτα, του Αθανασιάδη. Δεν πρέπει να τα προβάλλουμε συνεχώς αυτά για να μη μειώνουμε τον σύλλογο. Ο σύλλογος άλλαξε σελίδα είναι ξανά στην Σούπερ Λίγκα είναι ΠΑΕ, εκεί να μένουμε τώρα. Πρέπει να δείξουμε ότι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα στο αγωνιστικό και το οικονομικό.

Για τον Άρη είπε:

Η αίσθηση μου είναι ότι η ομάδα κινείται με σωστά βήματα. Με βάση την επιλογή του προπονητή θεωρώ ότι είναι στον σωστό δρόμο. Ένας προπονητής ο οποίος υπηρέτησε την Ισπανία πάει να πει ότι είναι καλός. Άρα σε πρώτη φάση με τον προπονητή σημαίνει ότι πάει καλά και έχω την πεποίθηση ότι θα κάνει σωστές επιλογές.

Για τις νέες αλλαγές είπε:

Όταν ανεβαίνεις επίπεδο γίνεται τα άλλα να μένουν πίσω.

Για το πως περιμένει τον Άρη στην Σούπερ Λίγκα είπε:

Πιστεύω και εύχομαι να είναι ανταγωνιστικός. Δεν ξέρω τι θα εφαρμοστεί και πως θα πάνε τα πράγματα.

Για την αναδιάρθρωση είπε:

Εγώ πιστεύω ότι είναι σωστό αν γίνει. Άμα θέλουν να ανεβάσουν το προϊόν πρέπει να είναι λιγότερες οι ομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί ο κόσμος και σε διαρκείας και σε εισιτήρια. Τα διαρκείας είναι μονόδρομος, να μη ζητάμε μόνο αλλά να βοηθάμε κιόλας.

Για τις μεταγραφές που δεν έχουν ανακοινωθεί είπε:

Μη μπαίνουμε σε αυτήν τη διαδικασία ακόμα είναι 20 Ιουνίου. Έχουμε 1μιση μήνα για την ροή των μεταγραφών. Ας μη γκρινιάζουμε.

Το μήνυμα του για τον κόσμο του Άρη:

Ένα μήνυμα υπάρχει, το μήνυμα της στήριξης και να μη γκρινιάζουμε αν είναι νωρίς ή αργά.

Για το γεγονός ότι τον μπέρδεψαν με τον μπασκετμπολίστα Λάζαρο Παπαδόπουλο όταν προέκυψε σενάριο για την ΚΑΕ Άρης είπε:

Είναι μεγάλη η τιμή που με βάλανε δίπλα στον γίγαντα και με σύνδεσαν με αυτό αλλά δεν βρήκαν καμιά καλύτερη φωτογραφία. Έχω και πιο ωραίες. Πάντως είναι αλήθεια, ότι όταν ήταν στο φόρτε του ο Λάζαρος, βρέθηκα μια φορά στο εξωτερικό και με εξυπηρέτησαν άμεσα, όταν πίστεψαν ότι είμαι… ξάδελφος του.

To Top