Παπαδόπουλος στους παίκτες του ΟΦΗ: “Να μείνουμε πρώτοι…”

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά τις διακοπές του Πάσχα και ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Παπαδόπουλος, θέλησε να τους βάλει στο κλίμα της προσπάθειας που πρέπει να γίνει στις εβδομάδες που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος της Football League.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Μεταξύ άλλων τους είπε την Τρίτη (10/04):

«Εχουμε πετύχει πολλά, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτε. Είμαστε ΟΦΗ και πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Προέχει να να εξασφαλιστεί και μαθηματικά ο στόχος της ανόδου και από εκεί και πέρα να τερματίσουμε στην υψηλότερη θέση, που έχουμε σήμερα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί».

ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Μάνος, Παπαστεριανός, Κοιλιάρας, Λεάλ και Μονιάκης δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο Δημήτρης Μάνος έχει ίωση και δεν συμμετείχε καθόλου στο πρόγραμμα, ενώ οι Παπαστεριανός, Κοιλιάρας, Λεάλ και Μονιάκης που έχουν προβλήματα τραυματισμών έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και θεραπεία.

Με την προπόνηση της Τρίτης (10/4) ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, από την οποία αναμένεται να απουσιάσουν ο τιμωρημένος Λεάλ και ο τραυματίας Μονιάκης. Αντίθετα στις επόμενες ημέρες θα κριθεί η συμμετοχή του Παπαστεριανού και του Κοιλιάρα και αν θα υπάρχει η έγκριση του ιατρικού επιτελείου για να ταξιδέψουν με την ομάδα.

Το επόμενο ραντεβού των ποδοσφαιριστών είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (11/4) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

To Top