Παραιτήθηκαν με αιχμές Ταουξίδης και Τσούλιας από τον Ερασιτέχνη!

Την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Άρη κατέθεσαν εγγράφως οι Χρήστος Ταουξίδης (αντιπρόεδρος και ταμίας) και Τάσος Τσούλιας (μέλος).

Στις γραπτές παραιτήσεις τους επικαλούνται λόγους “αρχών, αξιών και ευθιξίας” και αφήνουν αιχμές για συγκεκριμένα γεγονότα και χειρισμούς που έγιναν στην υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας με την οικογένεια Καλαϊτζίδη, έχοντας εκφράσει την αντίθεσή τους σε ορισμένα ζητήματα (π.χ. μετοχοποίηση χρημάτων, συναλλαγματική 100.000 ευρώ, αντί 260.000 κ.α.).

Στο στενό τους περιβάλλον αναφέρουν επίσης ότι “δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, λόγω διαφοράς απόψεων”, που αποτυπώθηκε χαρακτηριστικά από τα όσα έγιναν στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ταουξίδης και Τσούλιας είχαν εκδηλώσει στον πρόεδρο του ΑΣ Άρης Τάσο Οικονόμου, προφορικά από την περασμένη Πέμπτη την πρόθεσή τους να παραιτηθούν, αλλά επειδή μεσολαβούσε ο αγώνας του Σαββάτου, προτίμησαν να μη δημοσιοποιηθεί το γεγονός.

“Θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας, όπως κάνουμε χρόνια τώρα, από μικρά παιδιά, είτε παίζει μέσα, είτε έξω με στόχο την άνοδο, όμως δεν μπορούμε να παρεκκλίνουμε σε θέματα αρχών και αξιών” σχολίασαν χαρακτηριστικά οι δυο παραιτηθέντες διοικούντες του Άρη.

 

To Top