Παραιτήσεις από την ΚΜΑ και συγκρότηση σε σώμα της ΠΑΕ – Μεγάλα τα ανοιχτά μέτωπα!

Η μετακίνηση των Πάνου Στεφανίδη και Βασίλη Φουρλίγκα από την ΚΜΑ στην ΠΑΕ έπειτα από την επικύρωση της απόφασης του Ειρηνοδικείου και την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Λάμπρος Σκόρδας δρομολογεί εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί ο σύλλογος.

Όπως έχει σημειωθεί από την πρώτη στιγμή τυπικά και καταστατικά οι Στεφανίδης, Φουρλίγκας, θα πρέπει να παραιτηθούν από τις θέσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου της ΚΜΑ για να μετακινηθούν στην ΠΑΕ και να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση με τη συμμετοχή και των Ψηφίδη, Κουζούνια, Κουσουνάδη. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι την Πέμπτη.

Ο Στεφανίδης ως δικηγόρος θα πρέπει να πάρει άδεια από το δικηγορικό σύλλογο για να είναι πρόεδρος και να έχει δικαίωμα να εκπροσωπεί τον Άρη και στα θεσμικά όργανα, χωρίς όμως ταυτόχρονα δικαίωμα υπογραφής, λόγω της δικηγορικής του ιδιότητας.

Η θέση του διευθύνοντος συμβούλου με δικαίωμα υπογραφής αναμένεται να καλυφθεί από τον Γιάννη Ψηφίδη…

Ο δρόμος, όπως έχει επισημανθεί αρκετές φορές είναι δύσκολος και ανηφορικός και τα ανοιχτά μέτωπα πολλά, με μεγάλες ευθύνες. Μια πρώτη διαπίστωση που έγινε από το νέο συμβούλιο είναι πως το οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα είναι πολύ μεγάλο, υπάρχει έλλειψη ρευστότητας κι αυτή τη στιγμή δεν περιμένουν έσοδα από πουθενά. Υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν μέσα στον επόμενο μήνα.

To Top