ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θράσος χωρίς όρια για το Κρατικό της Πυλαίας! Μας κάνουν και χάρη γιατί πλήρωνε το Κράτος μόνο για… επτά χρόνια!

Είναι αυτό που λένε “χάθηκε η μπάλα”! Πού; Στο Κρατικό κλειστό γήπεδο της Πυλαίας που χρησιμοποιεί η ευνοημένη ομάδα του Δημοσίου, αυτήν για την οποία άνοιγε Κυριακή η Εθνική Τράπεζα, αυτήν για την οποία μπήκαν στο… ψυγείο για χρόνια τα χρέη με δικονομικές αλχημείες, αυτήν για την οποία αγόραζε διαρκείας χιλιάδων ευρώ (σύμφωνα με τη δικογραφία) ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος Υπουργός της κυβέρνησης Άκης Τζοχατζόπουλος.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς.

Μετά την αποκάλυψη για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών του Κρατικού της Πυλαίας (ΔΕΗ, νερό κτλ) από τα κρατικά κονδύλια για επτά χρόνια (2006-2012), αξία χιλιάδων ευρώ, το θράσος ξεχείλισε.

Από χθες βγαίνουν στα ραδιόφωνα σύμβουλοι της Περιφέρειας και άλλοι παρατρεχάμενοι για να μας πουν ότι μας κάνουν και… χάρη, αφού από το 2014, οι λογαριασμοί βαρύνουν το σωματείο και όχι το κράτος, υποτιμώντας εν ψυχρώ την λαϊκή νοημοσύνη! 

Αιδώς… Αντί να ζητήσουν συγγνώμη και να λογοδοτήσουν για το πώς διαχειρίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια τα χρήματα του ελληνικού λαού, παρουσιάζεται ως επιτυχία το γεγονός  ότι μετά από δέκα χρόνια δεν απορροφούνται χρήματα από τα κρατικά ταμεία!!!

Όχι άλλο κάρβουνο…

 

 

To Top