ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η νέα επίθεση Κόκε, οι ραδιοφωνικές εξαγγελίες για επενδυτή και η ουσία: Όποιος θέλει να βοηθήσει τον Άρη το κάνει με πράξεις

Συνέχεια στην επίθεση που εξαπέλυσε μέσω facebook στον Θόδωρο Καρυπίδη έδωσε μέσω των ερτζιανών ο Σέρχιο Κόκε.

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη καταφέρθηκε ξανά κατά του προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ,  τόνισε ότι πρέπει να φύγει, υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι, ενώ επισήμανε πως κάνει διερευνητικές επαφές προκειμένου να φέρει στον Άρη κάποιον νέο επενδυτή.

«Οι παίκτες είναι απλήρωτοι. Μόλις φύγει ο Καρυπίδης τότε θα αρχίσουν να λένε όλοι ότι είναι απλήρωτοι. Μιλάω με παίκτες του Άρη. Είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω από τη Λαμία. Κάνουμε μια κακή χρονιά. Να φύγει από τον Άρη και να αφήσει κάποιον άλλον να πάρει την ομάδα. Ψάχνω να βρω επενδυτή για τον Άρη, όμως, στο εξωτερικό δεν θέλει να βάλει κανείς λεφτά στην Ελλάδα. Πρέπει να είναι Έλληνας ο επενδυτής. Όχι εγώ δεν θα βάλω λεφτά, άλλοι άνθρωποι θα βάλουν λεφτά. Εγώ θα βάλω το μυαλό μου και τις γνώσεις μου» είπε μεταξύ άλλων στο “Metropolis” ο Κόκε.

Όσο για την ουσία; Ομολόγησε ότι αν και ψάχνει στο εξωτερικό, επενδυτής δεν υπάρχει και αναφέρθηκε σε μια… ευχή, δηλαδή να βρεθεί Έλληνας επενδυτής.

Οπότε τα πράγματα είναι πολύ απλά: Όποιος θέλει να βοηθήσει τον Άρη το κάνει με πράξεις σε αυτή την δύσκολη συγκυρία κι ενώ απομένει περίπου ένας μήνας για το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Εάν πραγματικά, ο Κόκε έχει τη διάθεση, αλλά κυρίως τον τρόπο να βοηθήσει τον Άρη, μπορεί να το κάνει με έργα, συγκεκριμένες κινήσεις και φυσικά με αποτελεσματικότητα, δρομολογώντας εξελίξεις για την “επόμενη μέρα” κι ενώ μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι ο Καρυπίδης.

Διαφορετικά με ανάλογες δημόσιες τοποθετήσεις που εάν τελικά αποδειχτούν “πυροτεχνήματα”, κινδυνεύει να διαγράψει και τους τελευταίους κόκκους λάμψης, από την προσφορά του από τα προηγούμενα χρόνια στον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

 

 

To Top