ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο αγώνας ζωής για τον Γιώργο συνεχίζεται! Σε πλειστηριασμό φανέλες του Άρη

Η κοινωνική δράση του Charity Idols, αλλά και της ΚΑΕ και ΠΑΕ Άρης συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, με σκοπό την βοήθεια στον Γιώργο Ιωαννίδη, τον φίλο του Άρη από την Κατερίνη.

Στις 3 Μαρτίου 2016, ο Γιώργος, είχε ένα ατύχημα με το μηχανάκι του, όταν εν ώρα δουλειάς (delivery) λόγω ολισθηρότητας και κακού οδοστρώματος, έπεσε και χτύπησε άσχημα στο κεφάλι. Το χτύπημα του προκάλεσε βαριά κρανίο-εγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές θλάσεις εγκεφάλου. Από τότε νοσηλεύεται καθηλωμένος στο κρεβάτι ή σε αναπηρικό καροτσάκι, δίνοντας ένα μεγάλο αγώνα, στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας ANIMUS στην Λάρισα. Τα έξοδα νοσηλείας του όλο αυτό το διάστημα είναι πάρα πολλά και περιλαμβάνουν την διαμονή του, διατροφή του, ιατρικές του εξετάσεις, φαρμακευτικές του αγωγές και πολλά άλλα. Με το κράτος απών και μία πενιχρή σύνταξη της μητέρας του, ίσως δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει.

Με συμπαραστάτες όμως την αδερφή του Μαρία που δεν το έβαλε κάτω, την κοινωνία της Κατερίνης, την βοήθεια ανώνυμων φίλων από όλη την Ελλάδα και την συμπαράσταση του Charity Idols, τα κατάφερε, αρχικά να επιζήσει και στην συνέχεια να κάνει τις απαραίτητες θεραπείες και να φτάσει στο σημείο που πλέον σύντομα θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του και να συνεχίσει εκεί την αγωγή.

Για να γίνει αυτό χρειάζονται ακόμα περίπου δέκα χιλιάδες ευρώ για να αγοραστεί ένα ειδικό κρεβάτι, ένα ειδικό καρότσι και άλλος εξοπλισμός υποστήριξης και φάρμακα. Για τον σκοπό αυτό λοιπόν, μπορείτε τώρα να βρείτε τα παρακάτω αντικείμενα, που αφορούν στον Άρη:

ΦΑΝΕΛΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΑΡΗΣ-ΜΠΟΚΑ 1-0 (08/11/17) ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΦΑΝΕΛΑ ΦΟΡΕΜΕΝΗ ΜΠΡΕΝΤ ΠΕΤΓΟΥΕΙ ΑΡΗΣ-ΑΒΕΛΙΝΟ 59-56 (15/11/17)

CHAMPIONS LEAGUE ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΑΝΕΛΑ ΑΡΗΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 2017/18 ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΦΑΝΕΛΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΝΤΑΡΣΙ ΝΕΤΟ ΑΡΗΣ 2017/18 ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

To Top