ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρουσιάστηκε ο Ζάρας και δήλωσε: “Έπαθα… σοκ με το Μουσείο! Κατάλαβα που ήρθα!”

Μπαίνοντας στο Αλεξάνδρειο ένιωσε το πρώτο ρίγος. Βλέποντας τα εκθέματα του Μουσείου Μπάσκετ ήρθε το… σοκ. Ο Θόδωρος Ζάρας παρουσιάστηκε επίσημα από τον Άρη, υπογράμμισε τον καταλυτικό ρόλο της παρουσίας του Δημήτρη Πρίφτη και έδειξε πως ξέρει που βρίσκεται πλέον.

Ο δεύτερος Έλληνας σκόρερ της φετινής Α1 παρουσιάστηκε από τον Χρήστο Γαλιλαία και υποστήριξε πως “είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Άρη. Από τη πρώτη στιγμή που μπήκα στο Παλέ, νιώθω ότι μπήκα σε μια οικογένεια. Ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, ιστορική, θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου”.

Πρόσθεσε πως “μίλησα με τον κόουτς Πρίφτη, μου είπε κάποια πράγματα, πως με έχει στο μυαλό του, θα έχω ενεργό ρόλο. Αυτά που μου είπε μου άρεσαν και πήρα αυτή την απόφαση”.

Για το ότι επέλεξε τον Άρη από τον ΠΑΟΚ είπε ότι “από τη στιγμή που έδειξε ο Άρης ενδιαφέρον, έδειξε ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ. Μίλησα όμως με τον κόουτς Πρίφτη, το ποσό που ζήτησα δεν ήταν ένα μακριά από αυτό που μου προτάθηκε και τα βρήκαμε. Μέτρησε η παρουσία του κόουτς”.

Για την… επίσκεψή του στο Μουσείο είπε ότι “μπήκα μετά τα εγκαίνια, και έπαθα μεγάλο… σοκ να το πω; Κατάλαβα που ήρθα…”.

Συμπλήρωσε πως “την λογική της ομάδας την ξέρω. Και τα προηγούμενα χρόνια δουλεύαμε κάπως έτσι… Το ότι θα παίξει Γιούροκαπ είναι πολύ θετικό για μένα”, ενώ το ότι είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση στην εποχή Λάσκαρη “δειχνει ένα παραπάνω πόσο με ήθελαν στον Άρη. Θέλω να παίξω καλό μπάσκετ, σταθερό. Πιστεύω ότι έχω περιθώρια βελτίωσης, θέλω να καθιερωθώ στον Άρη”.

Γαλιλαίας: “Το πρώτο κομμάτι ενός παζλ”

Ο Χρήστος Γαλιλαίας παρουσιάζοντας τον Θόδωρο Ζάρα τόνισε: “Είναι ιδιαίτερη χαρά να καλωσορίσουμε τον Θόδωρο στη οικογένεια του Άρη, είναι παίκτης που τον θέλαμε πολύ όχι μόνο για την αγωνιστική του αξία, αλλά και για τον χαρακτήρα και το ήθος του. Είναι το πρώτο κομμάτι ενός παζλ που θα φτιαχτεί με βασικό στόχο έναν αξιόλογο κορμό Ελλήνων παικτών, που θα πλαισιωθούν με κάποιους ικανός ξένους, ώστε να δημιουργηθεί αξιόμαχο και ποιοτικό σύνολο,  ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της χρονιάς”.

To Top