Χωρίς κατηγορία

Παρών και ο ΑΣ στις συζητήσεις για Κόκε, συναινεί για τις εγγυήσεις – Η προκαταβολή και η “κάλυψη” μέχρι τον Ιανουάριο από Γαλανό

Στις τελευταίες συζητήσεις που έγιναν την Τετάρτη με τον δικηγόρο του Σέρχιο Κόκε, ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας, το παρών έδωσε και ο ΑΣ Άρης μέσω εκπροσώπου του.

Από την πλευρά του Γιώργου Γαλανού, δόθηκαν οι οικονομικές εγγυήσεις που είχαν προσυμφωνηθεί κατά τις αλλεπάλληλες συζητήσεις με την πλευρά του Ισπανού τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και τηλεφωνικά, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την επικύρωση της συμφωνίας.

Δηλαδή, θα δοθεί προκαταβολή το 30% του συμφωνηθέντος ποσού και το υπόλοιπο με τη μορφή εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Σε αυτό το κομμάτι, ο ΑΣ Άρης συναινεί για να γίνει η εκχώρηση και ήδη έγιναν και οι πρώτες προφορικές συζητήσεις με τη Nova, οι άνθρωποι της οποίας βλέπουν θετικά να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ένας ποδοσφαιριστής με την “εμπορική εμβέλεια” του Κόκε!

Πρακτικά όμως αυτό δεν μπορεί να το κάνει πριν από τις αρχές του Ιανουαρίου, μια και τότε (αφού συζητηθεί η κύρια υπόθεση ορισμού από το Ειρηνοδικείο) το δ.σ. του ΑΣ Άρης θα γίνει και με τη βούλα πια “προσωρινή διοίκηση ειδικού σκοπού” και στο διάστημα της εξάμηνης της θητείας του θα έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τα έσοδα του συλλόγου. Δεσμεύτηκε πάντως με έμφαση στην πλευρά Κόκε ότι θα το κάνει στις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Για να μην υπάρξει πρόβλημα, μέχρι τότε, εφόσον το ζητήσει η πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή, ο Γαλανός δεσμεύτηκε ότι θα παρέχει την “κάλυψη” για το υπόλοιπο ποσό, δίνοντας ο ίδιος προσωπικές εγγυήσεις, ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό εμπόδιο.

Όπως έχει επισημανθεί σε άλλο ρεπορτάζ, ήδη ο Άρης ετοιμάζει όλα τα σχετικά έγγραφα και τα συμφωνητικά που θα σταλούν στον Ισπανό, ώστε να κλείσει και τυπικά το θέμα και να “καταγραφούν” γραπτώς τα όσα ειπώθηκαν προφορικά!

Εφόσον δεν προκύψει κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη – και με την πλευρά του Άρη να θεωρεί δεδομένη την συνεργασία – ο Κόκε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου (πιθανότερη ημερομηνία 3 Ιανουαρίου), ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα του Πάουλο Κάμπος.

To Top