ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περηφάνια μέχρι και την Κολομβία! Οι μοναδικές εικόνες, το βίντεο του FOX Sports και η αναγνώριση του Άρη! (video-photos)

Είναι εικόνες, βίντεο, στιγμές που γεμίζουν με περηφάνια την οικογένεια του Άρη, ακόμη και τώρα στα δύσκολα…

Περηφάνια για τον Άρη μέχρι και την Κολομβία! Οι μοναδικές εικόνες και το βίντεο από το FOX Sports με φουλ… Άρη, καταγράφουν τον Θεσσαλονικιό από την Τούμπα, Γιώργο Σιτάρα, ο οποίος είναι τα τελευταία χρόνια κάτοικος της Καρθαγένα στην Κολομβία, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά , να μην χάνει την ευκαιρία να σηκώσει ψηλά την κιτρινόμαυρη σημαία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στην Λατινική Αμερική!

O Σιτάρας βρέθηκε στην Μπογκοτά και στο πέταλο των οπαδών της… κιτρινόμαυρης The Strongest στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Santa Fe και πανηγύρισε το 1-1 που έδωσε πολύτιμη  πρόκριση στην ομάδα της Κολομβίας.

“Και μια ευχάριστη νότα κιτρινόμαυρης αρρώστιας εδώ στη Μπογκοτά, όπου 30 Βολιβιανοι οπαδοί φτάνοντας οδικώς  και ένας τρελός Έλληνας, έδωσαν τη πρόκριση στη Στρόνγκεστ και σε μένα. το υποκατάστατο να φωνάξω τα δικά μου και να κάνω τον ΑΡΗ μας, όσο πιο γνωστό γίνεται στη Λατινική Αμερική, όπως κάνουμε εδώ και χρόνια” σχολίασε ο ίδιος!

Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Όπως αναφέρει (με τις σχετικές φωτογραφίες): “Με τον αρχηγό της Βολιβιανής και κιτρινόμαυρης Στρονγκεστ Pablo Escobar και τη παιχτούρα Alejandro Chumacero, μια μέρα πριν το παιχνίδι κοντρα στη Σάντα Φε, εδώ στη Μπογκοτα… ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ να σε λέει ο αρχηγός της Εθνικής Βολιβίας ότι γνωρίζει τον ΑΡΗ και την πορεία του το 2010 με την Ατλέτικο… Φυσικά έπεσε και το ψηστήρι για να παίξει στην Αρειαναρα μας…”!

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο από το FOX Sports, αλλά και τις φωτογραφίες:

To Top