ΜΠΑΣΚΕΤ

Περιμένει την αντίδραση της FIBA για το πλάνο των διακανονισμών

Η ΚΑΕ Άρης περιμένει εξελίξεις μέσα στην προσεχή εβδομάδα σε ότι αφορά στο θέμα των διακανονισμών των οφειλών προς τους πιστωτές που έχουν δικαιωθεί στη FIBA, ευελπιστώντας πως θα βοηθήσει και ο διαμεσολαβητικός ρόλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την όσο το δυνατόν συντομότερη διευθέτηση του θέματος.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ουσιαστικά οι κίτρινοι περιμένουν την αντίδραση της FIBA στην επιστολή που έχει στείλει η ΚΑΕ από την περασμένη Δευτέρα και αφορά το πλαίσιο στο οποίο ζητά να γίνουν οι διακανονισμοί προς τους έξι πιστωτές (Καββαδάς, Μαρμπλ, Τζένκινς, Μπάκνερ, Ντραγκίσεβιτς, Σανικίτζε) που έχουν ήδη δικαιωθεί και τους έχουν επιδικαστεί ποσά που συνολικά φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Εφόσον αυτό το πλάνο βρει ανταπόκριση, τότε οι κίτρινοι θα καταθέσουν τις προκαταβολές στους πιστωτές και επί της ουσίας θα έχουν πετύχει άρση του απαγορευτικού μεταγραφών.

Αυτό θα σημάνει ενδεχομένως και διαφοροποίηση του σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη χρονιά, αν και ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει ήδη προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις παικτών, που ούτως ή άλλως τους ήθελε, και προέρχονται από το ελληνικό πρωτάθλημα (Νταλό, Βεργίνης, Σλαφτσάκης έχουν συμφωνήσει προφορικά).

Δεν είναι εύκολη η διαδικασία, ίσως θα χρειαστεί και χρόνο για να οριστικοποιηθούν όλοι οι διακανονισμοί, όμως αυτό είναι το πλάνο και ο μόνος δρόμος για να μπει η ΚΑΕ σε μια σειρά…

To Top